donderdag 31 oktober 2013

I'm coming home

Gisteren ben ik nog eens naar Leuven geweest om m'n vriendinnetjes daar te gaan bezoeken. Na twee jaar daar gezeten te hebben en dan er sinds de zomer niet meer geweest te zijn, deed het wel raar om er terug te zijn. Eigenlijk raar en vertrouw tegelijk. Ondanks het feit dat ik mij supergoed voel in Vorselaar voelde het een beetje als thuiskomen. Ik wou dit eigenlijk gewoon bij m'n 'Life through my eyes' voegen maar 't was toch een te speciale dag (wat m'n gevoel betreft) om het er niet apart over te hebben. 


Uiteraard meteen weer aan de Tina's Pleasure bij 'De Professor'.
En nog eens Sushi gaan eten waardoor ik m'n bus miste. Het ging ineens een pak trager dan de vorige keer!


Eigenlijk besefte ik gisteren pas hoe hard ik hen gemist heb. Leuven leek eerst voor mij een afgesloten hoofdstuk te zijn maar dat is het niet. Of m'n vriendschap met hen is toch niet beperkt tot het hoofdstuk 'Leuven'. To be continued, zou ik zeggen en liefst zo snel mogelijk! Na elkaar sinds juli niet meer gezien te hebben, verwachtte ik eventjes ongemakkelijke stiltes omdat je gewoon niet meer zo'n groot deel van elkaars leven bent. Integendeel, dan heb je dus net heel veel om over te praten. Toch zeker in zulke hechte vriendschappen. 

Dus, poeskes, ik zien ullie gere! 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige dag was dat!! hier komt zéker een vervolg op! :D hopelijk dan helemaal compleet met lady's night en al :D Love you too!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Damn, ik krijg gewoon tranen in m'n ogen eigenlijk... Zoveel deugd deed het! Er komen meerdere vervolgen op als het aan mij ligt! ;)

   Verwijderen
 2. Jeeeeeeeeej! Ik was gisteren ook best emotioneel. Het heeft me echt zo'n deugd gedaan. Musketieren forever! :)
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Lize :)

  BeantwoordenVerwijderen