donderdag 17 oktober 2013

Glee - The Quarterback

Hopelijk weten velen van jullie dat vorige week donderdag in de VS een speciale aflevering van Glee op de buis is geweest. De aflevering waar alle 'Gleeks' met gemengde gevoelens op wachtten. 
Er naar uit kijken deed ik niet echt aangezien het nu pijnlijk duidelijk zou zijn dat hij echt niet terug komt. Voor deze aflevering was er nog een stemmetje in mij dat hoopte dat de dood van Cory Monteith een misplaatste en veel te late 1 aprilgrap was. Of een manier zodat hij uit de spotlight kon verder leven, om even in Hollywood termen te praten. 

Neen, de aflevering maakte het pijnlijk duidelijk dat het allemaal echt was. Aan de meeste acteurs zag je dat het niet hun personage was dat huilde om het verlies van een ander personage. Wat je wel zag waren acteurs, mensen, die huilden om het veel te vroege verlies van een vriend. In een kleine drie kwartier kwamen zoveel emoties aan bod, vooral zoveel echte emoties voor in een serie. Ikzelf was na twee minuten ook al aan het wenen en ik ben niet gstopt voor de aflevering was afgelopen. 

Ik ga er niet teveel woorden meer aan vuilmaken en nog enkele liedjes uit die aflevering hieronder plaatsen. 


(Lea Michele was niet enkel in de serie de vriendin van Cory maar ook in Real Life, wat moet dit moeilijk geweest zijn voor haar!)


En het laatste liedje heeft niet met deze aflevering te maken maar ik vind wel dat het aantoont wat voor een band de cast en crew van Glee met elkaar hebben. 


Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten