maandag 7 oktober 2013

Ergernissen uit het dagdagelijkse leven

Ik heb dit al vermeld tijdens de les 'Agogie' maar ik ben echt geen moeilijk mens (allez, vooruit, meestal toch niet) en het duurt best lang voor men mij echt gefrustreerd krijgt. Toch zijn er nog mensen/dingen die mij wel zover krijgen. Benieuwd wat je niet moet doen bij mij? Of wel afhankelijk van wat je wilt bereiken? 

Klik dan op meer lezen. 

Het openbaar vervoer
Een van mijn grootste frustraties is wel het openbaar vervoer. Ik heb er al enkele malen over verteld en ik doe het nog eens vandaag. Er wordt zoveel reclame voor gemaakt dat het makkelijker, beter en ontspannender is maar ik voel mij veel rustiger in de auto op weg naar school dan in de trein en daarna al wachtend op de bus. Een van de twee heeft altijd wel wat vertraging. ALTIJD. 

Voorwerpen die pootjes krijgen
Dit zal waarschijnlijk meer aan mezelf liggen dan aan het daadwerkelijk krijgen van pootjes bij dingen maar ken je het dat je iets weglegt, het daarna opnieuw nodig hebt en zoekt maar het gewoon NERGENS meer vindt? Ik heb dat regelmatig en om mijn geweten te sussen verzin ik die pootjes er maar bij. 

Ik weet dat ik het weet!
Maar nu even niet... En ook niet wanneer je het over vijf minuten nodig hebt. Pas wanneer het er totaal niet meer toe doet, schiet het je te binnen op de meeste random momenten. 

Mensen die lachen met het feit dat ik klein ben
Ik weet dat'k niet de allergrootste ben maar er zijn er ook die kleiner zijn. Neh. En ja Patricia, gij moet ook niet met mij lachen. ;)

Voor het volgende heb ik ook niet echt een categorie maar soms heb'k zo nogal een 'ambetant buikgevoel' en dan durf ik wel eens uit te vliegen. Daar kan ik dan meestal niet al te veel aan doen maar hebben mensen niet door dat ik met rust gelaten wil worden. Misschien iets typisch vrouwelijks maar waar ik mezelf ook nog enorm aan erger is het moment dat je zin hebt in eten maar niet weet in wat of niets naar je zin vindt. 

Trouwens, ik erger me niet meer aan maandagochtend! Yay!

Liefs
Veronique

3 opmerkingen: