dinsdag 29 oktober 2013

Collective Shoplog

De afgelopen weken ben ik weer een paar winkels binnen geweest en het leek me nog wel eens leuk om een shoplog te schrijven. Verwacht niet te veel (voor de verandering heb ik mezelf eens ingehouden) maar er zitten wel een paar pareltjes tussen. In de Big Bazaar heb ik deze twee lakjes gekocht. Ja, jullie zien het goed, het zijn er twee van O.P.I! Normaal kosten deze bijna € 15 maar ik heb ze voor 2,99 euro per stuk op de kop kunnen tikken. Jammer genoeg hadden ze enkel Crackle lakjes, daarme dat ik het ook gewoon bij deze kleuren heb gehouden.
(Bass Shatter & Shatter the scales)Ook dit komt van bij de Big Bazaar en was in mijn ogen een koopje. Deze prachtige lipstick is de Plum ecstasy uit de Color riche intense lijn van L'OrĂ©al. Deze kostte ook €2,99.


Deze deo heb ik in de Kruidvat gekocht omdat ik iets nodig had om af en toe in m'n haar te spuiten wanneer de lookgeur te overheersend werd. De juiste prijs weet ik niet meer.


Deze mascara is de Rimmel Lash Accelerator Endless. Ik heb deze gekocht om eens te testen en omdat er de actie was dat je maar €13 betaalde voor twee Rimmel producten.


Het tweede product is dan ook mijn favoriete foundation. Ondanks het feit dat mijn flesje nog meer dan halfvol is, kon ik deze niet laten liggen omdat het nu half zo goedkoop was dus!

En dan heb ik ook nog bij de Big Bazaar deze shampoo van Inecto gekocht omdat ik wel eens benieuwd was of deze goed werkte en misschien rook m'n haar dan ineens lekker dan Kokos. Wie weet? ;) Deze kostte ongeveer €2. 


Last but not least mijn duurste aankoop sinds hele lange tijd. Ik zoch al een tijdje een nieuwe tas voor school (geen rugzak, daar voel'k me te oud voor) en liefst iets dat lang zou meegaan. In de Korte Gasthuisstraat in Turnhout is er een winkel met goedkope handtassen en daar heb ik deze gevonden. Hij was niet goedkoop (ze hebben er ook een gedeelte met echte leren tassen en daar stond deze dus bij) maar ik ben er wel erg gelukkig mee. Ik voel me al bijna een echte leerkracht! 

Deze kostte €90. Ik weet het, eigenlijk best veel geld maar dat maakt niet uit. Af en toe mag dat eens en ik vind dat ik het goed besteed heb! 

Liefs
Veronique2 opmerkingen:

  1. Je hebt super leuke dingen gekocht :) Ik ben benieuwd naar de lakjes van OPI.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! :) Morgenvroeg komen er swatches online van die lakjes ;)

      Verwijderen