zondag 6 oktober 2013

Bourjois: Gold is back.

Bourjois komt deze maand met een nieuwe nagellakcollectie en zoals de naam al verraadt staat de kleur goud in het middelpunt van de aandacht. Met de 'Gold is back'-collectie kiest Bourjois voor de vrouw die zowel mysterieus, glamurous en een echte diva is zonder ordinair te worden. Elegantie is hier het kernwoord samen met natuurlijk het mysterieuze. 


Prachtige campagnefoto, of niet? Hier nog even wat Bourjois over haar nieuwe collectie zegt: 
In het najaar van 2013 hangt er een wonderlijke, zwarte magie boven de Bourjois manicure...
Betreed met ‘Gold is back’ een glam'dark universum waar nagels betoverde sieraden zijn, gesierd met lak en topcoats met onweerstaanbare effecten, klaar om gouden bezweringen uit te spreken... Pas op voor bezweringen, je bent waarschijnlijk al in de ban van deze collectie van 5 trendy kleuren met een buitengewone weerschijn in een zwart-gouden verdeling…
Benieuwd naar deze collectie? Klik dan snel op meer lezen!

 Zoals Bourjois net al verklapte, bestaat deze collectie uit 5 nagellakjes in de kleuren zwart en goud. Hieronder overloop ik ze even alle vijf  voor jullie. 


Dit zijn de vijf nagellakjes. Mijn excuses voor de kwaliteit van de afbeelding maar ik heb de producten nog niet zelf waardoor ik gebruik moest maken van de afbeeldingen bij het persbericht. 

Ik overloop ze even van links naar rechts:
Vernis 1 Seconde 29 Monster Blood 

Bourjois beschrijft deze kleur als diep zwart 'Monsterbloed' met fijne gouden parelmoer erin. Zwart is al erg mysterieus maar hier gaat Bourjois nog een stapje verder in de wereld der mysteries. 

Vernis 1 Seconde 31 Dangerous Wish 
Deze kleur is een zwarte basecoat met daarin holografische glitters (gouden glitters natuurlijk) die verschillend zijn qua grootte. Ook deze kleur brengt glamour en mysterie samen. 

1 Seconde "Vernis & Top Coat" 30 Ghost Lovers Metallic poedereffect
Een transparante zwarte basecoat met fijn gouden parelmoer, voor een weerschijnende en verrassende kleur met metallic reflecties, klaar om je nagels te laten spoken! 

1 Seconde "Vernis & Top Coat" 32 Vampire Vanity Bladgoud-effect
Deze moet ik hebben! Eindelijk een budgetversie van OPI's 'Man with the golden gun'. Of het echt goud is dat weet ik niet maar wanneer je deze opdoet, heb je net bladgoudschilfers op je nagels. Pretty!

1 Seconde "Vernis & Top Coat" 33 Enchanting Potion Lovertjes-effect
Een wonderdrankje met als belangrijkste ingrediƫnt gouden lovertjes in een hoge concentratie , om er zeker van te zijn dat de magie werkt...

Deze nagellakken zijn vanaf deze maand te verkrijgen bij Kruidvat, Di en Ici Paris XL en de onafhankelijke parfumeriĆ«n. 
De adviesprijs voor deze lakjes is €8,49 per stuk. 

Ik twijfel nog welke zwarte ik zou nemen maar van de topcoats staat m'n besluit al vast. Ik moet en ik zal Vampire Vanity hebben! Welke kunnen zeker en vast niet in jouw stash ontbreken?

Liefs
Veronique

P.S.: Voor wie zich afvraagt wat het model op de campagnefoto van make-up op heeft: 
"Het model draagt de Vernis 1 Seconde 29 Monster Blood met de “Vernis & Topcoat" 1 Seconde 32 Vampire Vanity en de lipstick Rouge Edition 18 Violine Strass"2 opmerkingen:

  1. Op andere blogs heb ik al swatches gezien, wat zijn ze mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben de lakjes zelf nog niet tegengekomen en krijg helaas nog geen gratis producten. :p Maar ze zijn inderdaad supermooi!

      Verwijderen