zondag 20 oktober 2013

Bourjois: Gold is back swatches

Een tijdje geleden liet ik jullie al de persfoto's van de nieuwe Limited Edition van Bourjois zien en vandaag kan ik jullie zelfs swatches laten zien. Ik heb namelijk alle 5 de lakjes in m'n bezit sinds donderdag en dan moet ik dat toch met jullie delen? 


Kijk mee in de mysterieuze en bovennatuurlijke wereld volgens Bourjois. 

De collectie bestaat uit 2 'gewone' lakjes en drie topcoats. Ik zal eerst beginnen met de twee gewone lakjes, hierna volgen dan ook de topcoats. 

1 Seconde Dangerous Wish

Deze lak heeft een zwarte basis met daarin zowel grote als kleine glittertjes.


Hier zie je de glitters goed zitten. Zoals je misschien wel kan zien zijn de kleintjes gewoon rond en de iets grotere zijn zeshoekig.


Zo ziet de lak er dan uit wanneer ik deze swatch. Deze heeft toch wel een drietal laagjes nodig voor hij volledig mooi dekkend is. Persoonlijk is deze mijn minst favoriete lak van de 5, maar dat wil niet zeggen dat hij niet mooi is. 

1 Seconde Monster Blood


Je moet al goed kijken naar deze lak als je wil zien dat hij wel degelijk een speciaal kantje heeft. Wanneer je maar eens snel kijkt, zou je bijna denken dat hij gewoon zwart of donkerbruin is.


Niets is minder waar. Deze heeft dan misschien wel een zwarte basis maar zie al die gouden glittertjes. Wauw! Een kunstwerk in een flesje.


In fel zonlicht moet dit prachtig zijn maar helaas heb ik niet veel zon gezien de laatste dagen en dus moest ik het een beetje forceren met een zaklamp. Daarom komen de glittertjes niet helemaal mooi over. Dat neemt niet weg dat dit de perfecte basislaag is om alle topcoats op de testen. Deze dekt trouwens in twee lagen. 

1 Seconde Vernis & Top coat Vampire Vanity


Stukjes goud in een potje, dat kenden we al van bij OPI maar deze budgetversie is in mijn ogen nog beter vanwege de prijs. Je krijg dan wel geen echt goud op je nagels maar als je het er toch af doet, waarom zou je er dan zoveel geld aan uit geven?


Van dichtbij zie je de onregelmatige vormen van de stukjes, alsof het miniscule gouden papiersnippers zijn.


Zo ziet hij eruit over Monster Blood. Ik heb van de topcoat telkens maar een laagje aangebracht, dus de resultaten die je ziet kunnen opgebouwd worden. 

1 Seconde Vernis & Top coat Ghost Lovers

Deze topcoat is lekker knallend op een donker lakje maar op een iets lichter lakje is hij vrij subtiel. Ideaal voor verschillende omstandigheden dus.


Dit zijn precies de glitters van in Monster Blood maar dan iets feller en in een transparante basislak.


Deze is echt zo mooi. Zie ook hoeveel er van een laagje nagellak afkomt! 

1 Seconde Vernis & Topcoat Enchanting PotionGouden confettistukjes in een transparante basis. Dat lijkt de beste manier om deze topcoat te omschrijven. 


Hier zie je het dan iets beter. Ik vind wel dat ze ergens wat groeniger zijn dan bijvoorbeeld de stukjes in Vampire Vanity.


Zoals je ziet zijn er hier ook verschillende groottes in de glitters. Zoveel krijg je met een laagje op je nagel. 


Dit zijn de drie topcoats zonder onderlaag. 


Last but not least, nog een overzichtje van de lakjes met hun swatches. Mijn favorieten zijn er drie (eigenlijk nog wel veel he?) en tussen die drie kan ik echt niet kiezen daarom vertel ik je ze ook alledrie: Monster Blood, Vampire Vanity en Ghost lovers. 

Wat vinden jullie van deze collectie?

Liefs
Veronique

3 opmerkingen: