zaterdag 12 oktober 2013

Autumn Tag

Ik heb vandaag weer eens een tag voor jullie en wat is er passender bij dit weer dan eentje over de herfst? Ik had al iets gelijkaardigs bij Teske gezien maar dankzij Beau krijgen jullie vandaag deze tag van mij!Benieuwd wat de herfst voor mij betekent? Klik dan gauw op meer lezen!


1. Favorite thing about it?
De sfeer die er hangt. De schemer 's morgens wanneer je vertrekt terwijl je over de nog vochtige blaadjes loopt en probeert niet uit te glijden. Klinkt misschien als een nadeel maar ik hou gewoon van dat frisse zuivere gevoel dan. Ook is het natuurlijk super gezellig om terwijl het regent onder een dekentje op de zetel te liggen.

2. Favorite drink?
Ik drink altijd water maar als het weer wat kouder wordt, drink ik weer enorm graag Chai Tea Latte. Zo heb ik dit donderdag nog bij Starbucks gedronken! Njammie!

3. Favorite scent/candle?
Ikea heeft er een met een super lekkere vanille-ijs geur! Die is gewoon geweldig! Zelfs zonder het aan te steken ruik je hem al!

4. Best lipstick?
Als het kouder wordt, draag ik minder lipstick omdat ik altijd hele droge lippen heb. Mijn favoriet blijft de felle fushia kleur van Kate Moss for Rimmel.

5. Go to moisturiser?
Hope in a Jar voor m'n gezicht ♥ En de amandel body butter van TBS.

6. Go to colours for the eyes?
Warme, herfstige kleuren lijken mij erg geschikt!

7. Favorite music/band/singer to listen to?
Momenteel luister ik erg veel naar Glee. Dit vooral dankzij die Cory Monteith Tribute aflevering... Ik kan nog altijd niet geloven dat hij ├ęcht dood is.

8. Favorite outfit to wear?
Mijn nieuwe JBC-trui (die met dat poesje), een rokje en enkellaarsjes met een hak.

9. Autumn treat?
In de herfst koop ik sneller iets lekkers. Bijvoorbeeld die Chai Tea Latte bij de Starbucks. het hoort er gewoon bij!

10. Favorite place to be?
Ik hou altijd van mijn bed maar in de herfst en winter toch nog net iets meer dan wanneer het warm is. 


Zo, wat denken jullie trouwens over de herfst?

Liefst
Veronique

2 opmerkingen: