woensdag 16 oktober 2013

6 Embarrassing 'habits'

Normaal gezien neem ik mezelf niet al te serieus maar soms doe ik dingen die zelfs ik gênant vind. Of waar ik toch wel even over denk:"Veronique, wat heb je nu weer gedaan?" of "Dat je dat niet doorhad!" Nee, echt waar. Soms vraag ik me af waar m'n verstand zit. Maar goed, meestal breng ik mezelf er gelukkig niet mee in de problemen en heeft ook niet al te veel volk het door. V


Natuurlijk vertel ik jullie met veel plezier over een paar van zulke gênante dingen


1. Wat mij maar al te vaak overkomt, is dat ik denk dat mensen naar mij lachen, zwaaien of tegen mij praten terwijl dat niet zo is. Tegen dat ik het doorheb dat het niet tegen mij is, ben ik al bijna aan het reageren. Soms kan ik dat nog maskeren maar meestal moet ik gewoon subtiel doen alsof er niks gebeurd is. Laatst heb ik nog aan iemand gevraagd of hij wel naar mij zwaaide (terwijl het echt wel naar mij was). Dat komt dan ook wel heel bizar over. 

2. Wat misschien niet echt gênant is, maar vaak gewoon niet leuk is, is dat ik nogal snel rood word. Het verraadt nogal veel en een pokerface opzetten is dus ook niet echt een mogelijkheid voor mij. 

3. Mijn lach is verschrikkelijk. Veel meer valt daar niet over te zeggen maar het is gewoon zo. Niks aan te doen, gewoon niet al te vaak luidop lachen. 

4. Wanneer ik gedronken heb (het hoeft niet veel te zijn), ben ik opeens veel te eerlijk. 
En te aanhankelijk, sommigen noemen dit ook wel eens opdringerig. :P 

5. Soms durf ik al eens weg te dromen in het openbaar (in de les bijvoorbeeld) en dan lijkt het alsof ik mensen aan het aanstaren ben. Zolang niemand dit doorheeft, is er niks aan de hand maar als dan ineens iemand voor m'n neus in z'n vingers knipt, ben je wel betrapt. 

6. Geen echte gewoonte, maar eerder iets dat me ook wel eens overkomt en niet altijd goed afloopt: m'n rokjes kruipen nogal vaak omhoog. Meestal heb ik dat op tijd door maar even geleden was ik aan het werken en was het weer zo ver. Ik wou m'n rokje nog eens naar beneden trekken en ik merkte dat het halverwege m'n poep hing. Gelukkig stond ik achter de toog en heeft hopelijk niemand (of bijna niemand) het gemerkt. Jammer genoeg was het een uurtje of twee later weer zover...

Zo, genoeg zelfspot voor vandaag! Wat zijn zo jullie 'gênante gewoontes'? 

Liefs
Veronique


2 opmerkingen: