woensdag 2 oktober 2013

10 dingen die jullie nog niet wisten

Tijd om er nog eens echt iets persoonlijks tussen te zetten en vandaar heb ik vandaag weer 10 feiten over mij die jullie nog niet van me wisten. Ik moet zeggen dat het niet echt gemakkelijk is om zulke feiten te vinden aangezien jullie (bewust of onbewust) eigenlijk al wel heel veel van mij weten. Zeker de mensen die mij persoonlijk kennen, zullen iets hebben van:"Alsof we dat nog niet wisten..."

Maar goed, laten we eraan beginnen!

1. Deze weet eigenlijk nog zo goed als niemand, dus we beginnen met een sterke (en ook een waar ik misschien wel veel commentaar op ga krijgen): ik overweeg om in CD&V jongeren te stappen. Maandagavond ben ik namelijk eens gaan luisteren en zondag ga ik al naar het familie-ontbijt(zonder familie maar met Elke :P). 

2. Dat ik in Vorselaar lerarenopleiding secundair onderwijs doe, wisten jullie waarschijnlijk al wel, maar wisten jullie ook dat ik voor de herfstvakantie al een kijkstage moet doen? En dat ik volgend semester al zelf 6 uur voor de klas sta? Best snel, niet? 

3. Ik gisteren zo blij was als een klein kind door een persbericht van Bourjois. Zeker wanneer ik zag dat ze zowel naar mij stuurden als naar Lisha van Joliette, het Nieuwsblad etc. En ik werd aangesproken met beste (pers)relatie. Dus, ik neem aan dat ze mij als pers zien? :D Yay! 

4. Sinds ik mijn kot niet meer heb, heb ik veel te weinig plaats voor al m'n beautyproducten. Zeker als het gaat om bodybutters en douchegels. Tijd om dus eerst dingen op te maken en dan pas nieuwe te kopen. (Zou ik het kunnen??)

5. Doorheen de week doe ik eigenlijk enorm korte nachtjes. Soms slaap ik pas tegen 1 à 2 uur en mijn wekker gaat om 6u45 ten laatste. Tel maar eens uit, gelukkig haal ik dat ruimschoots in tijdens de weekends. Meestal dan toch.

6. Ondanks dat ik Glee erg graag kijk en luister, heb ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen na 5 minuten afgezet. Kon de gedacht dat Cory Monteith niet meer te zien zou zijn nog niet helemaal aan, denk ik. Misschien moet'k eerst aflevering drie kijken binnenkort...

7. Naar de kapper gaan is leuk als ik geweest ben, maar op voorhand heb ik altijd erg veel stress dat het niet goed gaat komen. M'n haar is heilig! 

8. Ik ben een enorme angsthaas of zoals we hier in Turnhout ook wel zeggen: "Nen broekschijter'. Daarom verbaast het mijn omgeving ook dat ik mij heb ingeschreven om me te laten dopen in Vorselaar. Jaja, het gaat gebeuren! In mijn gedachten krabbel ik al terug maar dat kan ik dus niet meer doen.

9. Ik heb precies overal wel een of enkele mensen die meer van mij weten over wat met die plaats te maken heeft dan anderen. Waar Laure alles van mij wist in Leuven, weet Nathalie nu heel veel van mij nu ik in Vorselaar zit. Eigenlijk heel raar, ik heb Laure nog altijd even graag, maar Nathalie is gewoon harder betrokken bij wat ik over Vorselaar te vertellen heb. 

10. Mijn redenering gaat heel vaak als volgt: "Vanaf dat je iets te hard hoopt en het voor ogen hebt, gebeurt het sowieso niet." Daarom probeer ik, wanneer ik iets wil, sneller te denken dat het toch niet gaat gebeuren in de hoop dat het dan natuurlijk wel gebeurt. Deze redenering klopt langs geen kanten en toch blijf ik daarmee zitten. 

Ik hoop dat jullie nu weer wat meer over mij te weten zijn gekomen en dat ik niet al 10 keer hetzelfde heb verteld. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten