zondag 1 september 2013

Review: The Body Shop papaya shower gel

Wat hou ik van The Body Shop! Heerlijke producten in heerlijke geuren. Dat de prijzen niet perse super budgetproof zijn, neem ik er met plezier bij! Toen ik deze douchegel kreeg van Julie had ik eerst eerlijk gezegd wel iets van: "Oh god, nog meer douchegel om op te maken!" Maar die van The Body Shop zijn echt wel favoriet dus doe ik wel een effortje ;). Met plezier zelfs.Geur: Ik heb eerlijk gezegd geen enkel idee hoe een papaya in het echt ruikt maar The Body Shop kennende, zal deze wel heel realistisch zijn! Toegegeven, het is niet mijn favoriete geur maar ik vind hem niet slecht. In de verte heeft het iets mango-achtig maar dan kruidiger. 

Werking: Het is en blijft gewoon een douchegel natuurlijk en dus zou het maar erg zijn mocht ik niet de douche uitstappen met een lekker, schoon gevoel. De douchegel schuimt lekker, zelfs zonder puff. Dit verbaasde me eerlijk gezegd aangezien The Body Shop claimt dat er geen zeep in zit. Natuurlijk nam ik eens een kijkje bij de ingrediƫnten en wat zag ik daar? Sodium Laureth Sulfate. SLES is de afkorting en dat is een detergent. Oftewel een zeep. Op zich heb ik geen probleem met zeep in douchegels, daar koop je het eigenlijk toch ook voor? Maar ik vind het wel verkeerd dat TBS dan claimt dat het zeepvrij is...

Dat even terzijde is het gewoon een fijne douchegel, zoals we ook gewoon zijn van The Body Shop. 'k Zou misschien eens moeten tellen hoeveel douchegels ik nog heb staan... Ik zou er nog van schrikken...

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik heb ook een douchegel van TBS maar die bewaar ik lekker voor de winter.

    BeantwoordenVerwijderen