dinsdag 3 september 2013

Praatje tussendoor

Ik vond dat het nog eens tijd was om alles even op een rijtje te zetten en jullie te vertellen wat er op dit moment in mijn leven aan de gang is. Geen zorgen, het is geen groot nieuws, ik ben niet zwanger en ik ga niet trouwen. Dus blijf maar rustig zitten. Wat ik wel kan vertellen, is dat ondanks het feit dat mijn herexamens gedaan zijn, ik het nog altijd enorm druk heb. 

Voor de verandering geen zwarte gat-gevoel maar wel een kot leeghalen, dat thuis sorteren en ondertussen ook zorgen dat het allemaal een plaatsje vindt. En daarvoor moet ik mijn kamer opruimen. Zoveel werk... Zucht. Ook zou ik nog naar Vorselaar moeten om me daar aan Thomas More te gaan inschrijven, maar wanneer ik dat moet doen? Aaarrgghhh, zoveel werk, zo weinig tijd. 

Morgen is trouwens een speciale dag! Dan is niet alleen Serena van Beautylab jarig (Alvast gefeliciteerd meid!) maar ook Verodoesthis. 4 September 2012 ben ik beginnen bloggen en dat hou ik ondertussen dus al een jaartje vol. Applaus voor mezelf want iets volhouden is normaal niet mijn sterkste punt. Uiteraard gaat de verjaardag van m'n blog niet ongemerkt voorbijgaan maar meer daarover morgen. 

Wat ik vandaag al wel wil zeggen, is wat mijn plannen verder zijn wat mijn blog betreft. Deze week beloof ik nog niets maar ik wil volgende week toch weer twee artikelen per dag gaan posten. Ook tijdens het schooljaar wil ik dat wel doen maar dat zal er een beetje vanaf hangen. Ik heb geen idee hoeveel werk het gaat zijn. Ik weet gewoon helemaal niet wat ik ervan moet verwachten. Oké, ik heb nog twee weken vakantie maar ik ben er nu al over aan het stressen. Zo bang dat ik mijn draai niet ga vinden daar en dat het misschien toch niet is wat ik wil. Uiteraard wil ik leerkracht worden maar dan nog... Ik hoop gewoon dat het allemaal meevalt. En dat het allemaal goedkomt. 

Ondertussen wanneer ik even kan ademen, geniet ik van m'n vrije tijd en probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen met m'n vriend. (Hij ziet samen dingen doen soms ook als "Veronique is aan het opruimen en ik doe een dutje op haar bed" ;) Gelukkig snapt hij daarna meestal wel dat het niet echt quality-time was. Het is 'n goeike se, moet hem alleen nog een beetje terug opleren. ;) (Liefje, als je dit leest, mopje hé ♥)

Zijn er trouwens nog bepaalde posts die jullie graag willen zien verschijnen? :) Laat maar achter bij de comments! 

Liefs
Veronique

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten