maandag 30 september 2013

Life Through My Eyes september #2

Ik heb al twee weken school achter de rug en om de een of andere reden heb ik bijna geen foto's getrokken. Daarom dat jullie vandaag een erg korte maar hopelijk toch iet of wat boeiende LTME krijgen. Kijk maar even mee naar enkele fotootjes van mijn afgelopen twee weken!


Patricia had een heel aantal van zulke quotes afgedrukt en deze vond ik wel goed. Lekker sarcastisch, net zoals ik het graag heb.


Onderweg naar huis van school zag ik deze regenboog, altijd fascinerend zoiets! 


Druk facebookverkeer en een kat die komt flemen. Sometimes I am popular! 
Ik hou van rokjes in combinatie met enkellaarsjes! 


Sowieso sleur ik veel rommel mee naar school maar de terugweg afgelopen donderdag versloeg toch alles. Ik was m'n boeken gaan afhalen en dat waren er best wel veel. En lekker zwaar...  Yay...

Dit is trouwens m'n favoriete broek. Zo ziet het er misschien een beetje raar uit maar als je ze volledig aan ziet bij mij, is het echt wel 'n mooie broek...


Dit zijn twee bladzijden uit een boek van Engels. Je kunt je wel voorstellen hoe hard mijn ouders mij uitlachten toen ze dit zagen... Go to college, they said... 


Hierover vertel ik jullie later nog meer maar voorlopig mocht ik hier nog niet al te veel van prijsgeven aangezien bepaalde groepen nog een gelijkaardige opdracht krijgen. 


De meeste foto's zijn van gisteren. We waren namelijk met de neven en nichten naar onder andere Aquatopia geweest. Sorry voor de kwaliteit maar ik mocht geen flits gebruiken en zoals beesten nu eenmaal zijn, die bleven niet stilzitten. 
Behalve deze dan. Deze wist tenminste wat poseren was. ;)Zoek de vissen. 
Nemo gevonden! En dit was het dan voor deze keer. Zoals je ziet zijn het echt weinig foto's en ik weet dat ik het elke keer zeg maar deze keer ga ik proberen er meer te maken! Ik beloof het!

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. En gene foto van mij seg :o
  xoxo Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, past maar op of de volgende staat vol met foto's van u! ;)

   Verwijderen