maandag 16 september 2013

Life Through My Eyes september #1

Een weekje later dan normaal maar ik had in mijn ogen niet genoeg foto's en besloot het daarom nog een weekje uit te stellen. In deze 'Life through my eyes' zie je dus foto's van de afgelopen drie weken! 
Ik heb best weinig interessante dingen gedaan dus ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vinden! 

Klik op meer lezen voor de foto's! M'n vriend moet 's ochtends altijd vroeg opstaan en is daarom 's avonds soms stikkapot. Het is al enkele keren gebeurd dat hij in slaap valt wanneer ik bij hem ben. Langs de ene kant is dat jammer maar ik snap het wel. Arme schat! 


Ik ben met Julie mee de boeken van Kelly gaan halen op mijn vroegere middelbare school (Kelly is haar vriend zijn zus) en de leerkrachten vroegen of we mee wat wilden opruimen van de verloren voorwerpen. Hier zie je dus alles behalve brooddozen. Die stonden op een aparte stapel want dat waren en een 300tal...


Ik blijf maar notitieboekjes kopen/krijgen. Deze is erg cool en komt uit de Action. M'n zus had hem ineens bij voor me. 


"Ik ga me scheren", dacht mijn vriend. En toen smeerde hij scheergel over heel z'n gezicht. Beetje in de war liefje? 


Soms ben ik zo irritant bezig. Zeker mijn vriend moet er vaak aan geloven en vooral wanneer hij een beetje slechtgezind is, vind ik het geweldig voor hem nog wat meer 'op z'n paard te zetten'. 


Eventjes een momentje voor mezelf en tijd om m'n poriĆ«n nog eens leeg te krijgen. 


Vandaag, maandag 16/09, is mijn eerste dag op de Thomas More hogeschool. Ik volg de opleiding Secundair onderwijs in Vorselaar. Maar jukkie wat een mislukte foto! 


M'n kot opruimen/opkuisen. Veel werk gehad en het deed raar om m'n kot leeg te halen, ergens wou ik er nog geen afscheid van nemen maar het moest wel. 


Julie, be jealous. Haha, deze tee is trouwens zo lekker! De opschriften zijn Pools maar normaal is deze ook gewoon in BelgiĆ« en Nederland te verkijgen! 


Genieten van een lekker kopje thee buiten. Ja het was al donker en toen kon je nog gemakkelijk in je T-shirt om 22u buiten zitten. #misdezomernual


Het enige dat nu nog moest gebeuren, was de laatste spullen naar de auto doen. Voor de rest was alles mooi gepoetst. Toen ik de sleutels afgaf, brak m'n hartje toch een beetje. 'k Zal je missen kot! 


Verse frambozen <3 


Drie stapels... Weggooien, twijfelgeval en bijhouden. Ja in die volgorde. Zo zie je maar hoeveel ik heb weggedaan! 


"And what about, breakfest at Tiffany's..." Niet 'at Tiffany's", wel gewoon thuis en enorm lekker. Cruesli met halfvolle melk en bevroren framboosjes. Ohja en een kopje Lipton Green tea Strawberry cupcake. 


Jaaa! Echt waar! 


De voorlaatste keer dat ik bij m'n vriend thuis was, was ik een beetje zielig op de zetel aan het liggen. Toen maakte hij me weer een beetje blijer met wat lekkere lasagne van zijn mama! Je zou toch voor minder een beetje depri worden he? Ik heb niets tegen herfst en het wat kouder worden maar zo'n weer vind ik maar niets. 


Ik ben gek op katten! Daarom vind ik deze tas ook zo geweldig. Ik dronk trouwens weeral de Blueberry muffin thee. 


Weinig foto's van eten tot nu toe he? Als ik en m'n vriend samen eten maken, dan nemen we meestal nog een paar snackjes vooraf. Puur voor de gezelligheid en omdat het ook gewoon lekker is. We bakken meestal wel zoveel dat we daarna niet veel honger meer hebben. Typisch iets voor ons hoor. 
Maar goed, af en toe mag dat eens he! 


Die avond wilden we pita maken in een Turks brood maar we vonden in de Carrefour geen pitavlees. Dus kozen we voor gehakt. Na mijn stukje had ik nog wel zin in een salade (vooral zin want honger had ik niet echt meer) dus besloot ik m'n bordje wat mooi te maken. Een beetje gemengde sla, tomaatjes en gehakt. Echt superlekker! Ik denk dat ik dit eens als lunch ga maken. 


Soms heb ik 's avonds nog wat honger en wil ik nog iets eten. Daarom had ik mezelf erop voorbereid en een maaltijdsalade gekocht. Dat lijkt me toch iets beter dan een zak chips op te eten maar ik moet zeggen dat ik hem niet zo lekker vond. De spekjes en de sla waren lekker maar de dressing en de selder onder in de kom vond ik maar niks. Helaas! 


Altijd als ik beneden in de zetel lig 's avonds (dit gebeurt wel niet vaak) komt m'n zus haar kat bij mij liggen. Echt een lieverdje. 


Hier zie je de uren die ik deze week naar school moet. Ik had ze op een briefje geschreven zodat ik toch een overzichtje had aangezien op m'n rooster alle lessen van iedereen van onze richting stonden. 


En last but not least: Sorteren van de spullen die van Leuven komen. Veel losse papieren weg en dan alles naar m'n kamer brengen zodat ik het weg kon zetten. Nu staat dat kastje er nog wel. 

Goed, dat waren de afgelopen drie weken, ik probeer voortaan weer iets meer en leukere foto's te maken. Hopelijk lukt het me en kan ik het voortaan per week doen. Dan is het ook beter gestructureerd en meer een samenhangend geheel ipv losse fotootjes. 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten