zaterdag 14 september 2013

Julie: Trend alert? Not for me!

Trend alert? Not for me!

Natuurlijk blader ik graag door modeboekjes! Maar heel vaak denk ik dan toch bij mezelf “Leuk! Maar niet voor mij…” Ik ben nogal voorzichtig op ieder gebied, zowel met mode en kapsels als met make-up. Zo zijn er zeker een aantal dingen die ik graag aan me laat voorbij gaan. Vandaag geef ik jullie hier een overzicht van!

1: Dip-dye

Vele sterren zijn tegenwoordig aan het experimenteren met kapsels. Hier boven zie je het dip-dye effect bij Perrie Edwards van Little Mix en bij Demi Lovato. Deze trend is voor mij iets typische voor celebrity’s. Zij staan op podiums en hebben een stel stylisten achter zich die hun haren elke dag kunnen veranderen… Zelf hou ik het toch maar bij mijn eigen bruine kleur. Ik heb nog nooit mijn haar geverfd en dat ben ik ook niet van plan… Tenzij later, wanneer ik grijs word, maar dan zal het toch nog steeds mijn eigen kleur zijn die ik terug wil!


2: Colored pantsErg leuk hoor, al die kleurtjes in de winkels! Maar geef mij toch maar mijn lekker vertrouwde gewone jeans! Weet je, ik heb gewoon erg veel felle T-shirts en ik vind het niet echt passend om dan ook een felle broek aan te hebben. Ook al is colorblocking in, mij zal je er toch niet in zien rondlopen. Ik weet wel zeker dat als ik een gekleurde broek zou kopen ik voor een kobaltblauw exemplaar zou gaan, om toch maar niet te veel af te wijken van mijn veilige jeans. Of misschien nog donker paars, zoals op de foto hierboven… Wel draag ik ook graag mijn lichte grijze jeans. Hey, dat is toch al geen blauw?!3: Ehtnic prints


Het lijkt wel of deze trend uit het niets is komen opzetten. Maar of je het nu wilt of niet: je wordt er mee doodgeslagen in de winkelstraat. Alles wat je ziet heeft wel een of andere psychedelische vorm. En of het allemaal samen past? Wel, dat maakt zoveel niet uit. Kies en combineer! Er leuk op de catwalks, maar niet in mijn garderobe… Geef mij maar gewoon één duidelijke print. Ik wil geen wandelende optische illusie vormen wanneer ik door de straten loop!4: PeplumOf het nu in een jurkje, rokje of gewoon shirt is: tegenwoordig zie je iedereen in deze peplum trend! Behalve mij dan… Men kan beweren dat het afslankend werkt, maar sorry dat gaat er bij mij niet in. Ik vind het extra stukje stof vrij overbodig en zal het dan ook niet dragen. Mijn persoonlijke mening is dat het verdikkend werkt, en als er nu één ding is dat vrouwen niet willen… Exact!5: LeggingsIk hou niet van leggings. Zo, dat is er uit! Ikzelf draag nooit (nee, echt nooit!) een jurkje of een rokje… Dus waarom zou ik een legging dragen? Sommigen hebben het misschien nog niet door, maar EEN LEGGING IS GEEN BROEK! Je draagt het ergens onder, niet als enige ding om je benen te bedekken. Van een simpele zwarte legging zie ik het nut nog wel in als je rokjes of jurkjes draagt, echt wel. Maar leggings met een print? No thank you. Dat vind ik eerlijk gezegd bij niemand echt mooi… Sorry voor de fans!6: Cropped Tops


Eerlijk is eerlijk: ik heb simpelweg niet het juiste figuur voor deze trend. Maar sowieso, hadden we deze trend niet in de jaren ’90 laten liggen? Ik dacht eerlijk gezegd dat het voorbij was, en nooit meer terug zou komen… Helaas, blote buiken zijn weer overal te zien. Hopelijk dragen enkel mensen die het kunnen hebben deze trend, dat is beter voor iedereen en voornamelijk voor de persoon in kwestie. Ik ben geen fan en zal het nooit worden.Zo, dit was een korte blik op enkele trends die ik nooit zal volgen! Welke trend zou jij NOOIT volgen? En welke van bovenstaande voorbeelden spreken je wel aan? Laat een comment achter onder deze post!


PS: Wat vind ik dan weer wel een leuke trend? De Hologram stijl… Ik weet niet of ik het zelf echt zou durven dragen maar ik vind het wel iets speciaals dat mijn aandacht trekt! Voor mezelf zou ik het eerder in mijn schoenen of nagellak zien terug komen en niet echt als broek of jas. Hieronder enkele voorbeelden van de hologram trend! Hou de winkels al maar in de gaten! Bovendien vind ik de Fluo trend ook wel iets hebben, zolang het beperkt blijft tot één item in je gehele look! Of bijvoorbeeld een fluo trui en dan fluo nestels in je schoenen ofzo…Vooral de schoenen van dit plaatje spreken me op een of andere manier enorm aan… Misschien niet om zelf te dragen, maar wel om naar te kijken!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten