vrijdag 13 september 2013

Julie: Review NYC Sweet Splash Gloss Stick

Review NYC Sweet Splash Gloss Stick

Toen ik het oogpalette van NYC kocht was dat best een verrassing aangezien dit helemaal niet in de planning zat! De aankoop van deze Gloss Stick was echter wel een berekende gok. Ook weer allemaal de schuld van Veronique aangezien ik hem niet gekocht heb toen ik met haar ging winkelen, maar wel nadien toen ze me er een artikel van had laten zien. Wil je zelf ook het artikel lezen dat mij overtuigd heeft? Kijk dan snel hier: http://veracamilla.nl/2013/06/nyc-sweet-splash-gloss-stick/

En klik op meer lezen voor mijn review!

De sticks waren bij ons verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Perzik (Mango Punch) , Framboos (Pink Spark) en Bessen (Revived Berry) kleur. Ikzelf dacht dat er een explosie van kleur op je lippen zou volgen waardoor ik er twijfelachtig tegenover stond. Blijkt eigenlijk dat deze Splash Sticks helemaal niet veel kleur afgeven! Dat veranderde voor mij persoonlijk de zaak… Ikzelf kocht de middelste kleur.
(bron foto: http://veracamilla.nl/2013/06/nyc-sweet-splash-gloss-stick/ )


Uitstraling: Tegenwoordig is het helemaal in om een lipstick of gloss in de vorm van een potlood op de markt te brengen. Het doet mij een beetje denken aan wasco krijtjes… Bij andere merken is het vaak wel zo dat de sticks veel kleur afgeven, en dat is dus hier niet het geval. Verder vind ik de verpakking wel mooi en duidelijk! Ohja, om de stick naar boven te krijgen is er een makkelijk draaimechanisme aan de onderkant van de stick!
Geur: Deze lipgloss stick heeft eigenlijk geen specifieke geur. Zeker bij NYC is dit vaak anders, wat mij niet stoort. Ik had er misschien zelfs graag een zoet geurtje bij gehad, maar zonder is ook prima!

Hij belooft: Geen idee, want ik kan het product niet eens vinden op hun website…
Eigen ervaring: Om te beginnen zal ik jullie een swatch laten zien op mijn hand.


Zoals je kan zien geeft het eerder een soort van ‘nat’ effect en geeft hij slechts een subtiel kleurtje af. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit niet zo fijn vinden, maar het is dan ook een ‘Splash Gloss Stick’ en geen hoog gepigmenteerde lipstick.

Ikzelf vind het wel fijn om gewoon glanzende lippen te hebben met een subtiel kleurtje. Zeker aangezien ik bij make-up de nadruk liever op mijn ogen leg. Deze stick past perfect bij een stel smokey eyes als je het mij vraagt!

Zo zien mijn lippen er uit zonder enige vorm van gloss:


En zo zien mijn lippen er uit wanneer ik gebruik gemaakt heb van de Spash Stick:Zoals je zelf al kan zien is er slechts een KLEIN verschil op te merken op de foto’s. Het ligt misschien ook aan het feit dat ik de foto’s met mijn BlackBerry genomen heb en niet met een goed fototoestel. Ik vind dat het effect wel een beetje verlies lijdt door de foto. Ondanks dit zie je toch wel een iets rodere kleur en een mooie glans op mijn lippen.

Al bij al ben ik dus best tevreden. Helemaal in het begin had ik veel kleur verwacht maar na het lezen van het artikel dat Veronique me laten zien had, was ik opgelucht dat het effect subtiel was. Persoonlijk ben ik erg blij met deze stick aangezien je hem makkelijk kan aanbrengen, zelfs zonder spiegel. Het is meer een gloss dan een lipstick, dus hou daar rekening mee als je hem zelf ook zou willen aanschaffen!

Score: 7/10

Prijs: €3.99 per stuk

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten