zondag 22 september 2013

Julie: P2 Nail Polish

P2 Nail Polish

Tijdens mijn tweedaagse verblijf in het Duitse Keulen heb ik mezelf getrakteerd op nieuwe nagellak. Ik koos voor een merk waarvan ik nog nooit gehoord had, wat op zich altijd een risico met zich meedraagt. Het is het Duitse merk P2, wat te koop is bij DM. Mijn oog viel op een mooi gekleurd lakje en een top coat, voor de spotgoedkope prijs van respectievelijk €1.55 en €1.75. Ik heb deze beiden getest en wil graag het resultaat met jullie delen!


Ik geloof dat de rechtste de naam 620 Artful draagt, maar schiet me niet dood als dit niet klopt want ik heb het flesje momenteel niet bij de hand. De linkse is een finish ‘holo’ topcoat.


Eerst heb ik ze gewoon getest op mijn hand, omdat ik toen nog niet zeker was of ik ze al meteen zou gebruik of niet. De topcoat zie je niet zo heel goed, maar je ziet wel een glinstering boven de swatch van de andere kleur. Ik weet nu al dat Veronique het kleurtje graag zal zien, aangezien ze verliefd is op het munt- en appelblauwzeegroen tegenwoordig! :-)


Dit is het resultaat als ik enkel de kleur op mijn nagels aangebracht had. Toen moest ik nog kiezen of ik nu wel of niet de topcoat ook zou aanbrengen… Ik vond dat de nagellak goed dekte! Ik heb twee laagjes gebruikt, maar als je geen dunne lagen gebruik had het prima in één keer gekund volgens mij. Het is een normaal borsteltje dat handig werkt. Prima lakje volgens mij!


Ik had toch maar besloten om voor de full experience te gaan en ook de topcoat te gebruiken. Volgens mij zie je het resultaat best goed! De glinsters zijn vrij duidelijk zichtbaar op mijn nagels, hoewel het toch een natuurlijk resultaat geeft. Beide lakjes waren eigenlijk erg snel droog… Ofja, toch droog als je er aan voelt, ergens tegen stoten is natuurlijk bij geen enkele lak een goed idee! Ik heb de lakjes dinsdagavond aangebracht, en wanneer ik dit op vrijdagmiddag schrijf kan ik met trots zeggen dat er nog nérgens een klein tikje ontbreekt. Dat lijkt me een goed resultaat! Hopelijk blijft hij toch wel een weekje mooi! :-)

Wat vinden jullie van deze kleur(en)? Zou je het zelf ook kopen? En heb jij al ervaring met nagellakjes van het merk P2? Laat het weten in een comment onderaan deze post!

Julie x

3 opmerkingen:

 1. Ziet er erg mooi uit! Grappig dat je ze op je hand swatched ipv op papier of iets dergelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Dat komt omdat ik toen in een hotelkamer was in Keulen, en ik niets bij de hand had! ;-)
   Dus leek het me gewoon sneller om het op mijn hand te doen!

   Verwijderen