zaterdag 28 september 2013

Julie: Look like a star

Oops! Ik besef net dat ik de Look like a Star van vorige week al een keer had gepost. Damn! Tijd om dan de nieuwere te zoeken! Ik hoop dus dat ik deze week wel de juiste posts, zoniet, verbeter me dan Julie! 

Look Like A Star: Victorious
Zou het niet leuk zijn om op je favoriete actrice te lijken? Wel daar heb ik dan de oplossing voor. Deze keer koos ik er voor om me te verdiepen in de looks van de meisjes van Victorious. Het is de bedoeling om de stijl van het karakter uit de serie te omschrijven, niet van de actrice zelf. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com.Tori Vega aka Victoria Justice
Ik kan niet anders dan beginnen bij het hoofdpersonage uit deze serie.


Tori is de meest normale van de hele bende, althans, dat vind ik dan. Toch zeker wat kleding betreft. Haar stijl is helemaal niet moeilijk om na te bootsen, aangezien ze zich meestal kleedt zoals ‘the girl next door’. Het zou evengoed mijn stijl kunnen zijn, op de jurkjes na dan. Ze draagt erg vaak gewoon een broek met leuke sneakers er onder. Ze heeft wel oog voor detail wat betreft jasjes, tasjes en sjaals. Alles in neutrale kleuren, liefst met een tint rood/roos voor een girly effect. Haar T-shirts zijn soms onbedrukt maar vaak hebben ze toch een of andere print!
Blazer with top: $24 - amazon.com
Jeans: £40 - riverisland.com
Belt: $6.80 - amazon.com
Shoes: $55 - amazon.com
Scarf: $28 - nordstrom.com
Bag: $27 - target.com
Necklace: $27 - thelimited.com
Bracelet: $28 - swell.com
Ring: £9.95 - nelly.com

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten