maandag 2 september 2013

Julie: Life Through My Eyes #7 part one

Life Through My Eyes #7
De vorige LTME die ik schreef is nog niet online gekomen (foei Vero!) wanneer ik deze post schrijf, op 08/07. Maar dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, ik blijf gewoon verder schrijven aangezien ik genoeg beeldmateriaal verzamelt heb voor alweer een nieuwe post!


Beginnen doe ik met deze foto. Hij is genomen op de dag dat ik te horen kreeg dat ik niet geslaagd was voor mijn eindwerk.. Ik had zin om ergens onder de grond weg te kruipen en nooit meer tevoorschijn te komen maar dat was buiten Nick en Veronique gerekend!
In de namiddag nam Vero me op sleeptouw richting winkelstraat en ’s avonds nam Nick me mee naar het verjaardagsfeestje van zijn neef. Waar deze foto dus genomen is! Achteraf gezien ben ik blij dat ze me niet laten wegkwijnen hebben en dat alles zijn normale gangetje bleef gaan.


Ik heb het al een paar keer over deze Magnumijsjes gehad. Ondertussen heb ik al drie van de vijf smaken kunnen proeven! De twee andere zijn met rode vruchten en tiramisu en dat spreekt me niet echt aan. Deze is dus met appeltaart en kaneel, met witte chocolade! Deze en die met ‘chocoladetaart’ vind ik het lekkerst.


Ik kocht van deze een pak met 5 mini ijsjes, zoals je kan zien is het ijsje echt mini. Dit was bewust, want als ik het dan niet zo lekker vond zat ik niet met een doos grote ijsjes! ;-)


Een beeld van mijn make-up spulletjes in de badkamer, vlak voor ik mijn make-up ging doen. Ofwel voor een blog artikel, ofwel om uit te gaan… Je ziet een spiegeltje, oogschaduw palette van Catrice, oogpotlood van Catrice, mascara van Bourjois, kwast van Hema en een ander oogschaduw palette van The Body Shop.


Samen met de familie van Nick ging ik naar de 32ste editie van de Jef Buyckxstraatfeesten.  Het was een comedyavond in een tent. Wie er kwam optreden? Tom Cools (MC), Kristof Micholt, Peter Gysen, Ralf Jennes en Steven Mahieu. Tom Cools vond ik zeer grappig, hij heeft ook de avond aan elkaar gepraat. Verder staan ze in opbouwende volgorde van grappigheid, met als klepper van formaat Steven Mahieu! Hem moet je zeker eens opzoeken!


Als ik op maandag of dinsdag alleen thuis ben ga ik meestal ergens iets te eten halen. Drinken hebben we thuis zelf, nu ja eten ook maar niets waar ik dan zin in heb. Meestal haal ik dan ergens een broodje, of zoals nu het geval was: een fruitbeker! Lekker fris en gezond!


Ik heb het er al vaker over gehad dat Nick fan is van voetbalclub Beerschot. Nu ze failliet zijn gaan ze samen een ploeg vormen met Wilrijk en starten ze in eerste provinciale, ofwel ‘vierdeklasse’. Om afscheid te nemen van Beerschot organiseerden ze een heuse fandag, waar maar liefst 7.000 bezoekers aanwezig waren. Nick wou er graag naartoe en natuurlijk ben ik dan, met sjaal zoals een echte supporter, meegegaan. Beerschot leeft, zo zie je maar.


Samen met mijn ouders ben ik twee dagen naar Keulen en twee dagen naar Maastricht geweest. Wat ik er gekocht heb kan je in een van mijn shoplogs terug vinden, maar alle andere foto’s komen nu aan bod! Op onze eerste middag zijn we een hamburger gaan eten. Wist ik veel dat mijn ‘Chilihamburger’ ├ęcht zo pikant was! Damn, al die rode saus bovenaan was tranen trekkend pikant!


Ik moest letterlijk geblust worden met koud plat water! Mooi flesje, vond ik. Mama dronk een biertje met pompelmoes, dat heb ik hier nog nergens tegengekomen. Niet mijn ding, maar zij vond het erg lekker!


We zaten op de 5de verdieping van ons hotel, en dit was ons uitzicht vanop de kamer.


Op deze foto zie je de indrukwekkende Dom van Keulen. Zoals je ook ziet zijn ze deze aan het restaureren. Twee jaar geleden waren ze daar ook al mee bezig, maar het is dan ook niet meer dan normaal dat zoiets veel tijd in beslag neemt!


Oeeeh, make-up! Deze foto is genomen in de Kiko make-up winkel in Keulen. Alles in die winkel is zo mooi en netjes dat je er een daguitstap van kan maken. Ik kocht enkel een lip balm en cleaning wipes, maar dat neemt niet weg dat ik graag de hele winkel mee naar huis genomen had!


In Keulen hadden ze zowel van Catrice als Essence meerdere Limited Edition lijnen in verschillende winkels. Ik neem aan dat deze lijn binnenkort ook bij ons verkrijgbaar is maar ik kon echt niet wachten en kocht de Liquid Gold Topper, die je nog net links in beeld kan zien staan.


De eerste avond gingen we eten bij een Italiaans restaurant waar we de vorige keren ook al gaan eten waren. Ik koos voor een fris slaatje omdat ik het eigenlijk te warm had om aan pasta of pizza te kunnen denken!


Dit was mijn bed! Ja, ik had een heel groot tweepersoonsbed voor mezelf. Het is een extra bed dat bij op de kamer was gezet, en zo’n groot bij-zet-bed heb ik eigenlijk nog nooit gezien! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik niet veel geslapen heb in dit bed. Beide nachten kon ik echt de slaap niet vatten! :-(


Ziet dit er niet ongelooflijk lekker uit? Op een van de terrasjes die we gedaan hebben kon je echt ontzettend veel lekkers uit de kaart kiezen. Ik koos voor een ijsje, wat je zo dadelijk te zien krijgt, maar ik had net zo goed voor een van deze fruitcoupes kunnen kiezen!


Kijk nu! Hoe lekker ziet alles er uit vind je? Ik koos voor de Latin Lover, die je bovenaan links op deze foto in de kaart kan zien staan.


Als je zin had om op een creatieve manier ijs te eten kon dat ook! Op deze foto zie je namelijk geen pastagerechten maar ook ijsjes, in de vorm van spaghetti dus!


Ah voila, de foto van mijn ijscoupe. Er zaten minstens 10 pralines in, samen met chocoladesaus en drie bollen vanille ijs. Mhmmmm!


Deze foto heb ik stiekem genomen omdat ik altijd het gevoel heb dat verkoopsters mijn nogal vreemd aankijken wanneer ik in de winkel een foto neem. Ik vond deze lijn er enorm jaren ’50 uitzien! Alleen al daarvoor zou je iets willen kopen vind ik! Wel best een duur merk eigenlijk, aan de prijzen te zien. Ohja, let ook op de grappige namen zoals ‘Glow Job’!Ook dit merk had ongelooflijk leuke spulletjes! Alles leek wel uit een snoepwinkel te komen in plaats van uit een winkel die make-up en verzorgingsproducten verkoopt. Hier stonden geen prijzen bij, dus durfde ik eerlijk gezegd niets kopen… Dat en het feit dat mijn ouders al boos begonnen te kijken als ik nog maar wees naar een winkel met make-up producten…

Julie x

- Deze life through my eyes is nog niet volledig, want wegen luiheid van mij (Veronique), besloot ik om deze in twee delen om te splitsen omdat het anders wat lang werd. Later deze week zie je deel twee verschijnen! - 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten