maandag 9 september 2013

Julie: Life through my eyes #7 part 2

Zoals beloofd is hier deel twee van Julie haar 7e 'Life Through My Eyes'.


Na onze tweede dag shoppen was dit het resultaat. Papa draag mooi alle zakjes, in ruil mocht hij tijdens de dag voldoende terrasjes doen om te bekomen van al dat winkelen!


Op onze tweede avond gingen we uit eten bij een Mexicaans restaurant waarbij we als voorgerechtje Nacho’s met chilisaus hadden bestelt.


Ik koos voor Fajita’s met kip. Ik kreeg de kip samen met de paprika en ajuin geserveerd in een apart pannetje, zo kon ik zelf mijn eigen wraps samenstellen. Rechts zie je de bonen in een sausje die ik er ook bij kreeg. Die heb ik mooi doorgeschoven naar mijn mama, net zoals de rijst die er nog bij hoorde.


Dit waren dus de wraps die ik in een apart mandje gekregen had. Zo waren er vier die ik dus naar hartenlust kon beleggen met het eten uit de vorige foto.


Als soort van dessert nam ik nog deze ‘Touch Down’ cocktail. Hij was echt enorm lekker! Mocht je hem willen namaken heb je de volgende ingrediënten nodig: wodka, abrikoos brandy, grenadine, citroensap en marajucanectar.


Zoals je kan zien ben ik ook een braaf meisje geweest en in Maastricht naar de kerk geweest… Aangezien de kerk in Maastricht een boekenwinkel is vond ik dit enorm fijn! ;-) Nee serieus, dit is echt DE place to be als je graag boeken leest. Het zijn meerdere verdiepingen in de kerk die volgeladen zijn met boeken. Achteraan is ook een barretje waar je een drankje en een gebakje kan nemen!


Zo ziet de kerk er aan de buitenkant uit! Je moet dus echt al op de hoogte zijn van het feit dat het een boekenwinkel is, anders loop je er waarschijnlijk gewoon voorbij.


Als je houdt van een Kriek zou je echt deze versie van Liefmans eens moeten proberen. Hier bij ons zien de flesjes er iets anders uit, maar de smaak is hetzelfde. Basically komt het er op neer dat je gewoon een Kriek on the rocks drinkt. De smaak bevat echter niet enkel kriek maar ook aardbei, framboos en andere rode vruchten. Zeker eens proberen!


In het hotel in Maastricht waar wij zaten kon je ’s morgens gewoon een portie poffertjes bestellen! Omnomnomnom!


Op onze laatste middag in Maastricht hadden we niet zo heel veel honger en besloten we gewoon voor een tapasbordje te kiezen dat we met ons drieën konden delen. Lekker!


Toen we vorige keer in Antwerpen kwamen was Quetzal gesloten wegens jaarlijkse vakantie! Daarom zijn we deze keer opnieuw gaan proberen. Het was zo warm dat een ijsje volledig gerechtigd was! Ik koos voor een ijsje met brownie en banaan, met melkchocoladesaus. Nick koos voor een ijsje met vers fruit, ook met melkchocoladesaus. Om te delen hadden we nog een banaanmilkshake genomen met witte chocoladesaus. Jummie!


In de vorige LTME liet ik al een foto zien waarbij mijn naam op een flesje stond, naast een flesje met Kelly op (zo heet de zus van Nick). Deze keer kwamen we puur toevallig uit bij een ijskast waarbij Nick en Julie gewoon naast elkaar stonden! We hebben ze zelf niet naast elkaar gezet, dit was gewoon puur toeval! Zelfs Coca Cola weet dat wij samen horen! ;-)


Op de Groenplaats in Antwerpen valt altijd wel wat te beleven! Deze keer installeerde een meisje zich met haar versterker en microfoon in het midden van de Groenplaats… Een van de zovelen zou je denken, tot ze begint te zingen! Wauw, wat een stem! Haar naam is Ellis Grace Wilson en ze is zelfs al op radio MNM te horen geweest tijdens marathonradio. Bezoek zeker eens haar facebookpagina om haar covers van bepaalde liedjes te luisteren: https://www.facebook.com/EllisGraceWilson


Warm weer vraagt om ijsjes, véél ijsjes. Omdat mijn ouders vaak zeggen dat wij altijd binnen zitten wanneer het mooi weer is, besloten Nick en ik om op zondagnamiddag met de fiets tot bij de Ijsbol in Oud-Turnhout te rijden. Nick koos voor vanilleijs met kokos, ananas en caramelsaus.


Mijn keuze viel op de coupe Pisang. Dit is vanilleijs met perzik, banaan, ananas en onderaan een flinke scheut Pisang. Ik vroeg hierbij nog een extra potje frambozensaus. Dit zou ik iedere dag wel willen eten! ;-)Eindigen doe ik opnieuw met een foto van eten, om het af te leren! Toen ik vandaag eten ging halen bij de Carrefour in onze straat kwam ik vast te zitten tussen de schuifdeuren, auw! Maar goed, ik koos om te eten voor deze kipsalade met pasta. Ik vond het best lekker, niet voor iedere week, maar ik wil het ooit zeker nog eens opnieuw eten!

Wow, ik had meer foto’s dan ik dacht! Ik begin er echt een gewoonte van te maken om overal foto’s van te nemen… Dus op naar mijn volgende LTME zeker? :-)

Julie x1 opmerking: