woensdag 4 september 2013

GIVE AWAY: One year of Verodoesthis

Vandaag bestaat m'n blog één jaar. Wow. De tijd is gewoon voorbij gevlogen. Het is natuurlijk heel leuk ook om te zien dat ik het al zo lang heb volgehouden en om dat te vieren met jullie, besloot ik nog eens een give away te organiseren. 


In het filmpje konden jullie zien wat er te winnen viel en ik zal nog even overlopen wat jullie moeten doen om kans te maken op dat pakketje. 

1. Volg mijn blog op Bloglovin' : http://www.bloglovin.com/blog/4245965
2. Like mijn facebookpagina: www.facebook.com/verodoesthis
3. Stuur een mailtje naar verodoesthis@hotmail.com met erin dat je meedoet aan de winactie.  

Dat lijkt me nu niet teveel gevraagd en meedoen kan tot 22 september,  23u59. Daarna wordt de winnaar weer gewoon geloot zoals de vorige keer! :)

En wat ik op dit moment aan het doen ben? Niet de verjaardag van mijn blog aan het vieren in ieder geval... Wanneer dit online komt, slaap ik nog en deze namiddag ben ik in Leuven aan het kuisen omdat morgen m'n kot al 'afgeleverd' moet worden... Zucht... Zoveel te doen, zo weinig tijd.

Maar goed, veel succes! 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ikzelf ga natuurlijk niet meedoen, maar bij deze wil ik iedereen veel succes wensen! =D

    BeantwoordenVerwijderen