dinsdag 17 september 2013

First day of school

Even een korte post tussendoor want wanneer ik dit typ, verlang ik eigenlijk naar slapen. Deze ochtend (wanneer jullie dit lezen dus gisterenochtend) mocht ik weer vroeg opstaan om richting Vorselaar te vertrekken. Zoals jullie wel weten, had ik namelijk m'n eerste schooldag. Nu ja, schooldag, het was een onthaaldag dus voorlopig was het allemaal nog erg rustig en lag de nadruk op het leren kennen van je 'klas'genootjes en de school zelf. 

Toegegeven, ik had er wat schrik voor... Ik schat mezelf precies een pak minder sociaal in dan dat ik precies ben. Mijn verwachting was dat ik wat een outsider zou zijn die het nog steeds vervloekte dat ze niet in dezelfde klas zat als Nathalie. Oké, ik had het leuker gevonden mocht ze toch bij mij gezeten hebben maar mijn groep is echt wel meer dan oké. Ook heb ik bij elk van m'n onderwijsvakken toch wel een paar mensen die ik of al kende, of heb leren kennen. 

Terwijl ik dit typ, bekijk ik eens m'n roosters voor de volgende weken en damn... 4 van de 5 dagen les om 08u25 en dat voor iemand die totaal geen ochtendmens is... Yay me... Maar goed, sorry voor deze enorm korte post, maar wanneer ik dit typ ben ik enorm moe en is het stilaan tijd om te gaan slapen.

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ma da vind ik nu lief se! :D
  aah ja die reactie is anoniem zeker, het komt dus van Nathalie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb u zo gemist vandaag he! :( 't is toch echt niet hetzelfde zonder u!
   Zie je bij Engels! ;)

   Verwijderen
 2. Ik had u ook gemist zalle! Het was nog leuker geweest bij Engels als ge op tijd waart geweest he knapperd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was Marnick zijn schuld! Blame him! Nu moest'k helemaal vanvoor zitten...

   Verwijderen