woensdag 18 september 2013

Essence ft. Justin Bieber: Beauty Beats - Girls on tour with Justin Bieber, trend edition

De echte Beliebers schrijven dit maar best al in hun agenda: deze Trend editie is namelijk gebaseerd op de nieuwe tournee van Justin Bieber. Deze zal verkrijgbaar zijn vanaf November tot half december bij Kruidvat en voor de Nederlanders ook bij Trekpleister. De collectie bestaat zoals altijd uit verschillende producten in gelijkaardige kleuren. Wat ik al wil prijsgeven is dat de kleuren een koele ondertoon hebben maar voor meer moet je op 'meer lezen' klikken! 


En zo ziet de collectie er dus uit. Ik heb voorlopig helaas geen aparte foto's van de producten maar vanaf ik deze heb, krijgen jullie die ook te zien!

essence beauty beats – mono eyeshadow
De oogschaduw zie je links onder de nagellakken. Zoals ik al zei, zijn het drie koele (of coole ;)) kleuren. Ze zouden een metallic finish hebben. Vooral de blauwe lijkt me erg mooi! Verkrijgbaar in 01 baby, baby, ooh!, 02 I´m backstage en 03 as long as you love me.

Adviesprijs: € 1,69

ssence beauty beats – 2in1 eyeliner
Ik heb al een eyeliner van Essence die 2in1 is dus ik vraag me af in hoeverre deze (buiten de layout van de verpakking) van de andere verschilt. Mocht de mijne net op zijn dan, koop ik hem misschien wel maar anders is dit toch wel iets dat ik zou laten liggen aangezien ik niet echt 'Belieber' ben. 
Adviesprijs: € 2,99

essence beauty beats –lipgloss
Essence zegt dat deze lipglossjes je lippen laten stralen en dat ze een concert zeker zouden overleven! Ik ben ergens wel benieuwd naar de blauwe en de andere twee kleuren zijn ook erg mooi. Deze wil ik dus ook van dichterbij bekijken! 

Adviesprijs: € 1,99.

essence beauty beats – shimmer powder
"Shimmer stage! Deze zachte poeder creëert een subtiele glans op het gezicht en zet elke Belieber in de spotlights dankzij ultrafijne glanspigmenten. En met de term SWAG – een van Justin’s favoriete uitdrukkingen - in reliëf in de compact poeder, ben je verzekerd van het ultieme it-piece voor een geweldige backstage party!" Deze kon ik niet echt in eigen woorden omzetten dus krijgen jullie even de persinformatie die Essence mij bezorgd heeft.

 Verkrijgbaar in 01 swaaag!.

Adviesprijs: € 3,39.

essence beauty beat - blush
Deze felle roze Blush past ook perfect bij de rest van de collectie. De foto is misschien niet duidelijk maar het reliëf is niet zomaar een patroontje maar zijn stukjes tekst. Origineel!
Verkrijgbaar in 01 groupie at heart.

Adviesprijs: € 2,59.

 essence beauty beats – nail polish
De nagellakken uit de Trend Editions van Essence vind ik meestal supermooi! Ook deze kleuren zijn erg leuk en lijken me perfect om de herfst toch nog wat kleur te geven.
Verkrijgbaar in 01 baby, baby, ooh!, 02 i’m backstage, 03 as long as you love me en 04 groupie at heart.

Adviesprijs: € 1,89.

essence beauty beats – paperprint manicure design
"Bieber prints! Jij wordt het stralende middelpunt tijdens een concert of afterparty! Krantenknipsels met Justin Bieber foto’s schitteren nu op je nagels! Het werkt als volgt: lak je nagels met twee laagjes lichte nagellak. Pak een stukje krantenpapier met Justin Bieber design, breng de transfer solution aan en druk het papier gedurende 15 seconden op je nagel, met de geprinte zijde naar beneden. Je kunt hiervoor ook een wattenschijfje gebruiken. Breng vervolgens een top coat aan en klaar ben je! Herhaal voor elke nagel. Supercreatief en een waar statement van jouw liefde voor Justin!"

Adviesprijs: € 1,39

essence beauty beats – paperprint manicure transfer solution
"Teamwork! De transfer solution is onmisbaar voor het aanbrengen van de spannende paperprint manicure met Justin foto’s! Probeer het zelf!"

Adviesprijs: € 1,89

essence beauty beats – hairties
Ook een bijpassend accessoire kan niet ontbreken in een collectie als deze. Deze haarelastiekjes passen natuurlijk ook weer bij de rest. Leuk extraatje hieraan? Ze kunnen perfect als armbandjes gebruikt worden en doen me ergens denken aan festivalbandjes.

Adviesprijs: € 1,99

Ondanks het feit dat ik echt geen Justin Bieber fan ben, vind ik de collectie erg leuk! Wat ik wel jammer vind is dat op die paperprint manicure het hoofd van Justin Bieber staat, anders had ik dit sowieso gekocht. 

Wat vinden jullie van deze Trend Editie?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten