zondag 29 september 2013

Be curious, never judgemental.

Ik besef dat er deze ochtend ook al iets fashion gerelateerd online is gekomen maar ik kon niet wachten om aan jullie mijn nieuwe trui te laten zien. I love it! Nee echt, ik zag deze trui liggen en ik wist gewoon dat ik hem moest hebben, zo mooi vind ik hem! Misschien is het eerst maar eens tijd om hem te laten zien? Niet? 


Kijk toch hoe mooi! Een grijze trui met de tekst 'Be curious never judgemental' erop. En natuurlijk ook een poesje met een steentje en studs. Meer moet dat natuurlijk niet zijn. 
Ze hebben hem trouwens nog in twee andere versies. Blauw met een eekhoorn en bordeaux met een hondje. Die heb'k in de winkel niet zien liggen maar ze stonden wel online. Niet dat ik het erg vind dat ik die niet heb gezien, ik had sowieso toch voor deze gekozen!

Deze trui is te koop in de JBC winkels en in hun online winkel: http://www.jbc.be/nl/dames/kleding/sweaters/ttwa-fashionbw13-6.html en hij kost €39,90.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er super uit! Wel duur en ik ben niet echt weg van de knopen in de nek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is 40 euro zo duur voor een trui? Ik vond dat precies nog een prima prijs! Die knopen vind ik er zelf natuurlijk wel leuk uitzien maar wanneer ik hem aandoe moeten ze wel openstaan hoor! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind 40 euro op zich niet weinig, maar als je bekijkt dat het voor een degelijke wintertrui is vind ik de prijs zeer normaal.
  En ik ben ook helemaal weg van deze trui, stiekem! =$
  Misschien kom ik de jouwe wel stelen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond dat voor een trui nog cva en tis geen dikke maar wel een warme :P x

   Verwijderen