vrijdag 27 september 2013

9 weetjes die mannen eigenlijk niet mogen weten.

Wij vrouwen doen heel wat moeite om ons zo goed mogelijk voor te doen en ook genieten we natuurlijk enorm van mannelijke aandacht. Aangezien het niet zo charmant is om er altijd letterlijk om te vragen zijn er bepaalde dingen die wij doen om toch onze zin te krijgen. Tussen de 9 weetjes die na meer lezen gaan volgen, zitten ook enkele feiten die we meestal niet prijsgeven om de mannen zich niet slecht te doen voelen of om het ons niet moeilijker te maken dan het soms al is. 

1. Zo onzeker zijn we nu ook weer niet...
Natuurlijk hebben we onze onzekere momenten maar het is niet zo dat het altijd zo is en ik ken genoeg mannen die minstens even (of zelf meer) onzeker zijn als ik. Waarom we soms graag onzeker lijken? Dan hebben onze mannen af en toe eens door dat ze wel eens een complimentje mogen geven!

2. Mannen en vrouwen die vrienden zijn zonder dat er ook ooit maar 1 seconde meer wordt overwogen? Bestaat ook volgens ons niet. 
Als je als vrouw een goede vriend hebt, wil dat zeggen dat jullie plezier kunnen maken, goed praten en dat je je ook goed voelt bij hem. Het zou maar raar zijn mocht je dan nooit even gedacht hebben:"What if?"

3. Stiekem kijken we af en toe wel echt graag naar wat jij graag ziet.
We geven het gewoon niet toe omdat we jou willen laten voelen dat we het speciaal voor u doen en we ons wat opofferen. Wie weet krijg ik jou dan ooit overtuigd om mee naar 'Astrid in Wonderland' te kijken of om mij eindelijk die langbeloofde massage te geven die voor een keer eens langer dan een minuutje duurt.

4. We maken ons geen zorgen over mannen die zogezegd sneller promotie krijgen. 
Wij slaan ons mannetje ook wel en ooit gaat dat zogenaamde glazen plafond wel kapot. Alleen mogen we het niet te hard laten merken dat we dat weten of het wordt nog wat versterkt. Verrassing blijft de beste aanval. 

5. Ja, ook wij hebben haar op ons benen en andere plaatsen.
In tegenstelling tot de meeste mannen doen wij er meestal wel iets aan. Kom dan ook niet uit de lucht gevallen wanneer het eens wat hariger is omdat we geen zin hadden om er iets aan te doen. We zijn ook maar mensen.

6. Geheimen echt geheimhouden, neen, dat is meestal best onmogelijk.
Wij, vrouwen, moeten met elkaar kunnen praten over vanalles. Wanneer iets ons dwarszit of het gewoon best wel leuk is om te vertellen. Natuurlijk blijft het meestal bij die ene vriendin maar dan is het geheim ook niet helemaal geheim meer he. 

7. Wij gooien het geld echt niet zomaar uit deuren en ramen
We doen gewoon niet graag al die administratieve shit. 

8. 'Zeg niet te gauw 't is weer een vrouw die niet kan parkeren'. 
Want elk onderzoek wijst uit dat wij wel degelijk beter kunnen autorijden maar het is altijd leuker om te ontspannen op de passagierszetel. 

9. Zwakke geslacht? Echt niet! 
Maar denk dat maar gerust, ik word graag in de watten gelegd! 


Zo, je snapt wel dat je alles een beetje met een korrel zout moet nemen maar er zitten soms toch wel beetjes waarheid in. Ik heb hiervoor trouwens inspiratie voor gevonden in de Cosmopolitan van juli.

Liefs
Veronique

1 opmerking: