dinsdag 10 september 2013

100 Things Summer Challenge Update 2

De zomervakantie is misschien al wel voorbij voor de meesten, maar de echte zomer loopt nog wel een paar weken en daar profiteer ik van om m'n Summer challenge nog te halen. (Het gaat me waarschijnlijk toch niet lukken maar we kunnen maar proberen!) Ik heb trouwens voor de verandering wat meer spullen kunnen wegdoen want ik ben druk bezig met m'n kamer op te ruimen om daarna alles van m'n kot netjes weg te kunnen steken. 

Maar goed, benieuwd hoe ver ik nu sta? Klik dan op meer lezen!

Voor wie het zich niet meer herinnert (ik ben zelf ook moeten gaan kijken) na de vorige keer stond m'n tussenstand op +16 (of +116, tis maar hoe je het opvat) het komt er in ieder geval op neer dat ik nog 116 spullen minstens moet weggooien of weggeven om de challenge te halen. 

Ten eerste heb ik heel veel losse papieren weggedaan maar die tel ik niet. Dat vond ik nogal stom en dan was het wel erg gemakkelijk om aan de 116 te geraken. Maar 't is maar zodat jullie dat nog in je achterhoofd houden dat ik echt wel veel aan het wegdoen ben nu. Wat heb ik voor de rest nog allemaal weggedaan?

30 boeken aan Patricia.
2 geuren aan Patricia.
14 geuren, deo's, bodylotion's weggegooid omdat ze bijna leeg of niet meer goed waren.
16 lakjes weggegooid omdat ze volledig uitgedroogd en vies waren.
5 lipproducten weggegooid omdat ze gewoon al te oud waren.
1 oogschaduw weggegooid 

3 oogschaduws aan Patricia gegeven. 

Zo, dat heb ik de afgelopen week weggegooid/weggegeven. Even tellen hoeveel de tussenstand nu gaat zijn:

30 + 2 + 14 + 16 + 5 + 1 + 3 = 71

116-71 = 45

Dus naargelang hoe je het wilt zien staat m'n tussen stand nu op -55 of + 45. Ik moet in ieder geval nog 44 dingen weggooien of weggeven! Wie weet haal ik het toch! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Je kan ook de items van je give away pakketje er misschien nog af trekken? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen