zaterdag 3 augustus 2013

Update 100 things summer challenge.

Vandaag even snel een update over deze challenge. Ik heb bijvoorbeeld besloten dat verjaardagcadeautjes niet meetellen, anders heb ik een nadeel tegenover wie niet in de zomer verjaart en meedoet. (So gimme gimme gimme ;) ) Julie vond ook dat ik dit niet moest meetellen dus dan doen we het ook niet. 

Voor de rest ben ik er nog niet echt mee bezig geweest op m'n schoenenkast na. Ik heb tien paar schoenen weggedaan en gisterenavond heb ik twee oogschaduws en twee lakjes aan Julie gegeven. Bam, -14 dus. Helaas voor deze challenge mocht ik bij iemand uit haar boekenkast zoveel boeken gaan halen als ik wou en dat kon ik uiteindelijk toch niet weerstaan... Bam 26 erbij... (Nuja eigenlijk 29 maar er zit een pakket bij dus dat tel ik als 1 ;))

Ook ben ik dinsdag nog eens met Sarah gaan winkelen en heb ik wel enkele dingetjes gekocht. Een broek, een topje, een paar schoenen (m'n vriend keek niet echt blij toen hij ze opmerkte... "Nog een paar erbij..." zuchtte hij), een lippencil van de H&M. Dat was ik - denk ik - wel! 

Goed, zoals jullie merken gaat het dus niet bepaald supergoed... Maar ik doe m'n best! Binnenkort mijn kledingkast eens uitrommelen en dan komt het allemaal goed!

Voorlopige tussenstand:
Begin: 100 
Weg: 14
Erbij: 30
Tussenstand + 116

Wel.. Dat was niet de bedoeling van deze challenge! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten