zaterdag 10 augustus 2013

Review: La Femme oogschaduw


Dit mooie palette kreeg ik voor m'n verjaardag van Liesbeth en dat gaf me meteen de mogelijkheid om een post te schrijven. Wat het me wel moeilijker maakt is dat ik dus niet weet waar ze het heeft gekocht en hoeveel het kost. (Heb proberen op te zoeken maar de logo's lijken verschillend) Maar dat even terzijde. Dit palette heeft allemaal koele kleurtjes die allemaal iets blauwig in zich hebben. De donkerste kleur is grijs/paarsig, die ernaast is eerder een taupekleur maar dan koeler en meer richting grijs. De middelste kleur is pastelblauw en de twee daarnaast worden steeds een beetje groener. Mooi en gevarieerd! 

Je ziet ook goed dat de oogschaduw grove glitter bevat die een beetje een overspray lijkt. En hier zijn de swatches. Je ziet de glitter erin terugkomen en eigenlijk ben ik verrast door het pigment. Ik had niet verwacht dat de lichte kleuren zoveel kleur zouden afgeven. Zoals je ziet is het wel redelijk korrelig maar met de juiste tools valt hier echt wel mee te werken! 

Wat ik er ook al bij kan zeggen... De juiste tools zijn niet de applicators die erbij zitten. Ik had ermee over de oogschaduw gewreven en wou ze daarna met m'n vingers wat afkuisen maar dat hebben ze (allebei!) niet overleefd. Damn! Een goede kwast is dus handig! 


Hier zie je dat de glitters inderdaad voor een groot deel vervaagd zijn. Jammer! Maar misschien wel mooier in een ooglook dan grove glitter. (Hoewel je in het echt nog veel harder de glitter ziet zitten dus ik heb hier niet echt een verklaring voor...)Hier zie je de korreligheid bij de lichtere kleuren. 

Ondanks het feit dat ik niet zo vaak van dit type kleuren gebruik, denk ik wel dat ik deze ga proberen. De lichte kleuren kunnen als mooie highlighters gebruikt worden terwijl de donkere kleur mooi zou zijn in de arcadeboog bij een lichte, daglook. Mijn favoriete kleur uit dit palette? De tweede van links! Zeker en vast! 

Ik ga proberen om Liesbeth toch wat meer details hierover te ontfutselen. ;) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten