dinsdag 6 augustus 2013

Moeilijke beslissing

Ik heb tot hier toe altijd m'n uiterste best gedaan om dagelijks minstens twee blogposts te posten maar momenteel moet ik even m'n prioriteiten wat verleggen. Ik begin namelijk over 11 dagen met m'n herexamens en er kruipt momenteel iets te veel tijd in m'n blog. Ik was vannacht er wat over aan het piekeren, hoe ik alles moest combineren en ik denk dat ik de juiste beslissing heb gemaakt. 

Ik ga namelijk tot m'n herexamens m'n best doen om nog 1 artikel per dag online te krijgen en tijdens m'n herexamens om de twee dagen.  Daarna zal ik waarschijnlijk terug proberen om twee artikels per dag te publiceren maar dat zien we dan nog wel. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Het is nu echt het beste zo. 

Bedankt voor jullie begrip. 

Liefs
Veronique2 opmerkingen: