woensdag 14 augustus 2013

Mijn favorieten van juli

Sommige producten zullen voor altijd in m'n hart blijven en mijn fundament zijn. Producten waar ik op kan terugvallen, mijn rotsen in de branding. Soms is het wel eens fijn om die hun rust te gunnen en wat andere producten te ontdekken die op een bepaald moment eventjes een beetje favoriet worden. Daarom dat ik voor jullie vandaag een overzicht heb van de producten waar ik in juli het meeste naar gegrepen heb, enkele oude bekenden zullen de revue passeren naast enkele nieuwe liefdes. 


Bourjois Color Boost is een van die nieuwe liefdes. Ik heb hier enkel de kleur Red Sunrise van maar ik twijfel toch of ik niet nog een andere kleur ga kopen. Jaja, zo goed vind ik ze! Ik zou dan kiezen voor een meer nude kleurtje omdat ik dat niet zo veel heb. Voorlopig draag ik deze met veel plezier en ik vind toch dat, ondanks de vrij felle kleur, deze wel bijna altijd kan. 


Deze Bourjois nagellak steekt er met kop en schouders bovenuit. De kleur Adora-bleu dekt namelijk supergoed en ik vind hem dan ook gewoon supermooi. Dit is weeral echt liefde. Wanneer ik weer eens tijd heb, lak ik mijn nagels zeker weer in deze kleur!


Deze Eau de Toilette heeft ook mijn hart gestolen. Het is misschien niet helemaal nieuw aangezien deze ook een Ange ou demon le secret is, maar nu in de zomer verslaat hij de eau de parfum echt wel. Misschien dat ik nog een tweede flesje ga halen aangezien deze al half is en ik eigenlijk niet weet of deze limited edition is of niet. 


Make-up verwijderen doe ik het liefste met deze doekjes van Inecto. Lekker gemakkelijk, geen geknoei met watjes en reiniger, gewoon een doekje eruit, over je gezicht wrijven en klaar is kees ( of Veronique in mijn geval). Hij verwijdert gemakkelijk en irriteert mijn huidje niet. En dat met een subtiele cocosgeur! 


Qua oogschaduw gebruik ik het palette van Catrice nog altijd graag maar voor een donkere bruine tint verkies ik toch de iets mattere mono van Catrice (ook op de foto). Wat meer kleur in m'n ooglook betreft wissel ik regelmatig af tussen deze blauwe of een mintgroene of zalmroze van Catrice. Ja, Catrice is goed bezig deze maand! 
Kwasten gebruik ik nog altijd van de Hema (en ook van Essence) en die doen het in mijn ogen nog altijd prima! Wat eyeliner betreft, zweer ik nog altijd bij de lekkere budgetvariant van Essence. De meest basic one, zonder enige zever. Geen waterproof voor mij maar gewoon een simpele stifteyeliner. 


Mijn favoriete haarproducten. Sinds ik deze gebruik, gebruik ik eigenlijk zelfs geen stylingsmousse meer voor m'n haar. De Pantene voor normaal tot dik haar doet het prima en het voelt het beste zo. Het enige dat ik daarbuiten nog gebruik is de haarlak van Nivea. Maar die is echt al een all time favorite! 


Deze Chalky eyeshaders zijn heerlijk om onder een gelijkaardige oogschaduwkleur aan te brengen. De kleur wordt feller en blijft muurvast zitten (mits je natuurlijk nog een goede oogschaduwbasis er bij gebruikt, maar die van Essence kost maar een paar euries en doet het prima in mijn ogen of op mijn ogen ;) ). 

Voor de rest hou ik nog steeds van Hope in a jar, Max Factor False lash effect, de producten van The Body Shop en natuurlijk van 'my Precious' die ik binnekort eens even vakantie moet geven voor hij veel te gauw versleten is. 

Welke producten hebben jouw hart gestolen in juli? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Leuke producten! De NYC City duet 2 in 1 Lip Color stal mijn hart wel een beetje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed dat je het zegt, die ligt hier ook nog altijd ergens om te reviewen. :p

      Verwijderen