donderdag 29 augustus 2013

Look of the day:

Ik doe dit niet echt vaak omdat ik meestal gewoon amper make-up of altijd dezelfde draag. Gisteren besloot ik nog eens wat moeite te doen om eens iets anders uit de mouw te schudden. Vergeef me wel hoe random m'n haar zit. Ik zit nog steeds met herexamens en ben vaak te lui om m'n haar te drogen waardoor het er zo uit komt te zien! 

De basis die ik heb gebruikt is de Wake me up foundation van Rimmel, waar later nog een review van online komt. Hierover heb ik een poeder gedaan tegen het glimmen. Helaas was de naam al helemaal vervaagd en kan ik jullie die dus niet vertellen. 

Als blush heb ik een roze blush van Essence gebruikt in de kleur 10 adorable gebruikt. 


Hier zie je dus even hoe het er volledig uitziet als ik lekker vrolijk kijk en lach. 


En hier zie je dan de ooglook. Ik heb drie kleuren gebruikt uit het Oh so special palette van sleek. Namelijk bow (een beige kleur) op binnenkant van m'n oog op het bewegende ooglid, Ribbon (een roze kleur) op aan de buitenste kant van m'n bewegend ooglid en celebration (een aubergine glitterende kleur) in m'n crease. 

Ik vind het nog wel redelijk geslaagd, wat vinden jullie? 

Als eyeliner heb ik een eyelinerstift van Essence gebruikt (de meest basic is de beste!) en als mascara een van Avon. Die verslaat m'n maxfactor natuurlijk niet, maar ik had geen zin om die te gaan pakken. 

Op m'n lippen heb ik een lipgloss van Lovely. Namelijk de Maxilips in de kleur 11. Deze kleur had verder geen naam. :)

Heeft er iemand trouwens tips om glitter uit m'n poederkwast te krijgen? Of uit elke kwast? Want ik weet niet juist dewelke de dader is maar mijn gezicht hangt al een paar dagen helemaal vol glitter. :( Ondanks het feit dat ik m'n kwasten met de kwastenreiniger van de kruidvat heb proper gemaakt... 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt mooi eigenlijk, het geheel! :-)
    Echt een kei goeie foto van u, die eerste!
    En die lipgloss vind ik ook echt super mooi... (A)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie look! Heel zomers en speels en toch niet over the top, nice!

    BeantwoordenVerwijderen