donderdag 1 augustus 2013

Lippencil Battle

Na de bb-creams zijn de lippotloden (zoals de Chubby sticks van Clinique) de trend in de beautywereld. Het ene na het andere merk komt hiermee op de proppen en vandaag vergelijk ik twee merken voor jullie. Ze zijn allebei nog vrij budget (afhankelijk van hoe je budget ziet natuurlijk) en relatief goed verkrijgbaar in BelgiĆ« en Nederland. 
Het zijn twee totaal verschillende kleurtjes wel maar ik vond het nogal stom om twee bijna identieke kleurtjes in m'n stash te hebben. 

Tijd om 'to the point' te komen. Ik presenteer jullie vandaag "Lip Pen by H&M" in de kleur "Love that Pink" en "Bourjois Color Boost" in de kleur Red Sunrise. 

H&M

Deze is qua verkrijgbaarheid ten eerste al iets moeilijker dan Bourjois, aangezien je deze enkel kan krijgen in H&M filialen waar ze make-up verkopen. Ik heb deze in Tilburg gekocht en voor zover ik weet, zit er sowieso in Antwerpen ook een H&M met make-up, but don't kill me if I'm wrong. 

Prijs: €3,95. Superbudget dus! 


De verpakking: Redelijk typisch voor een lippotlood maar ik vind de doorzichtige dop het eigenlijk een beetje (hard) verpesten. Waarom? Het ziet er meteen zo cheap uit. Ook de vorm van de dop had mooier gekund. Voor de rest vind ik het wel leuk dat roze met die zilveren letters erop. (2/3)


Het product: Heel erg romig, glijdt zo over je lippen. Brengt helaas wel niet erg mooi gelijk aan. en trekt vrij hard in de lijntjes. Hoopt zich helaas na een tijdje ook op in de lijntjes wat helemaal niet zo'n mooi effect geeft. De finish is eerder creamy dan de typische glossy finish van zulke potloden. Op zich wel mooie finish maar ik weet niet of dit echt goed is in potloodvorm. (2/4)

Kleur: In het echt is de kleur meer roze dan paars, dus op de foto moet je je niet te hard baseren. Als ik de foto's bekijk, lijkt de kleur totaal niets voor mij, vanwege het paarsige maar de echte kleur - die meer barbieroze is- vind ik wel erg lief staan. (2/3)Eindtotaal: 6/10

Bourjois

Bourjois kan je oa. in de Kruidvat & Ici Paris XL vinden. Erg gemakkelijk dus. Bourjois is duurder, namelijk €10,99 maar op zich nog best betaalbaar en een drogisterijmerk. 


De verpakking: Deze dop vind ik al meteen veel mooier staan! Geeft direct een veel luxueuzer gevoel, of niet soms?  Voor de rest is de vormgeving een beetje hetzelfde bij al de producten van dit type. De zilveren letters die matchen met het zilverendraaiding onderaan. (3/3, niets op aan te merken dus) 


Het product: Heel erg glossy, blinkt dus heel mooi. Waar die andere creamy is, is deze, nja glossy of bijna zelfs wat jelly! De eerste laag is niet erg fel maar het is wel mooi op te bouwen tot een redelijk fel maar koel rood. Je lippen zien er glad uit en ook dit is weer heel zacht en gemakkelijk aan te brengen. Wanneer je het eraf haalt, zie je dat het een beetje staint, volgens mij zorgt dit ervoor dat het niet lijkt alsof het in de lijntjes kruipt! 
(3,5/4, omdat het geen 10h houdt maar het bevat wel SPF 15!)

Kleur: Ik heb het net al wel over de kleur gehad en meestal vind ik rood een erg moeilijke kleur om de een of andere reden vond ik dat nooit erg mooi staan bij mij. Doordat dit rood niet al te dekkend is, heeft het iets chique maar toch jong en speels! Ik ben fan! (2,5/3)

Me so happy! ^^ 

Eindresultaat: 9/10

Ik denk dat het wel duidelijk is welk product in mijn ogen de battle gewonnen heeft. Bourjois Color Boost is in mijn ogen de terecte winnaar! Dit zet me echt aan om lipproducten vaker te gebruiken! En ik ben eigenlijk ook superblij dat ik een rode kleur heb gevonden die mooi staat bij mij, misschien ben ik ook wel zo'n type dat beter staat met koele kleuren dan met warme. Eens testen misschien...

Hebben jullie al ervaring met zulke 'lippencils''? Zoja, met welke merken en wat vond je ervan?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten