maandag 12 augustus 2013

Life through my eyes: augustus #1

Herexamens slorpen veel tijd en energie op. Waar ik normaal mijn LTME op zondagavond schrijf, als hij maandagochtend online hoort te staan, kon ik het gisteren echt niet opbrengen om m'n laptop op te starten en nog een hele blogpost te schrijven. Ik was gewoon kapot. (Om dan te gaan slapen en niet te kunnen slapen... Zucht...) 
Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen! Ook heb ik de manier van tellen veranderd omdat ik ondertussen eigenlijk een beetje de tel was kwijtgeraakt en het mij nuttiger leek om de maand te vermelden. 

Genoeg gezeverd nu en tijd voor de echte inhoud van deze post. Kijk maar mee naar wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan. 


Twee weken geleden zondag, nadat ik (toen wel flink op tijd) de LTME had ingepland besloten m'n vriend en ik nog even langs de McDo te rijden. Ik kon toen met m'n wijsheidstanden bijna niet anders dan voor een ijsje te kiezen (McFlurry met witte Magnum) terwijl m'n vriend me jaloers maakte door een BigMac te nemen. Grmbl. 


Ook kreeg ik na het bezoekje aan de McDo ineens zin om nog een blogpost te schrijven en dus haalde ik wat blushes en highlighters boven. Daarna moest ik nog proberen om goede foto's in crappy licht te trekken. In het vervolg zal ik zulke dingen wel overdag doen! 


Dinsdag ben ik met Sarah naar Tilburg geweest en ik had snel even een fotootje genomen van de busuren zodat we zeker op tijd zouden zijn voor een bus terug richting Turnhout. Op de terugweg besloot ik in Ravels af te stappen zodat ik even langs Nick kon en daarna door naar mij thuis. Zo slim als ik was, stapte ik veel te vroeg af en moest Nick me komen halen omdat het begon te regenen. Blijkbaar ben je niet perse aan de halte 'kerkplein' als je een kerk hebt gezien. *zucht* 


Volgens mij zijn deze ook al ooit in Julie haar LTME voorbijgekomen maar ik kon het niet laten om er zelf ook een foto van te nemen. Zien er gewoon te schattig uit! Vooral diein pure chocolade vind ik superleuk! 


Wachten terwijl Sarah badpakken aan het passen was. Ikzelf heb toen een nieuwe broek (bordeaux!), een topje en nog wat prulletjes gescoord! 


De blauwe plek begon toen ook al geel te zien en ondertussen is ze natuurlijk al wel helemaal weg. Ik ben blij dat ik er niet al te veel last van heb gehad en eigenlijk vrij normaal alles kon eten. Yay! 


Woensdag kwamen ze bij ons onze oude keuken uitbreken en een nieuwe plaatsen. Wat vond ik dat verschrikkelijk! Als er niemand thuis was, moest ik beneden zitten en ik verveelde me dood. Veel kon ik niet doen want ik moest erop letten dat de katten of hond niet gingen lopen. 


Minou kwam er even bijzitten maar ook zij leek zich niet echt te amuseren. Zo vies dat ze aan het kijken is! 


Ohja, mama had op de een of andere manier alle zenders van de TV afgekregen en dus moesten we dat fixen. Ik ben hier echt lang mee bezig geweest en uiteindelijk heb ik het rond 23u 's avonds gemaakt gekregen. Ik ben een held. 


Hier zijn Minou en Toby de nieuwe kasten voor de keuken aan het inspecteren. 


Aardbeitjes! 


En toen stond ze er eindelijk! 


Met een mooie, grote koelkast. 


Dit is nog steeds Minou, die je ook al in vorige foto's kon zien. Volgens mij heeft ze in stuifmeel van lelies gehangen... Ik zou niet weten vanwaar die oranje vlek anders komt? 


Sushi uit de Carrefour eten (deze wordt daar dagelijks versgemaakt en is superlekker!) terwijl ik aan het bloggen was. 


Verjaardagsfeestje! Dit was een redelijk (kuch) heel erg stevig feestje. 


Ik was natuurlijk zelf ook aanwezig op m'n eigen feestje... Ik vind persoonlijk dat m'n gezicht echt wel mooi bruin lijkt hier! Helaas is dat maar op de foto. 


Lang zal ik leven, lang zal ik leven, lang zal ik leven in de gloria! Vorige week maandag was ik jarig en in de voormiddag zat ik alleen en besloot ik mezelf maar op een taartje te trakteren. 


Om dan 's avonds lekker uit eten te gaan met m'n vriend. We zijn gaan eten in de Waterput op de grote markt in Turnhout. Ik had daar de fritto misto dello chef (gefrituurde zeevruchten) en Nick koos voor een kipschotel. Het was erg lekker alleen moet ik de volgende keer eens voor iets anders gaan. Ik neem echt elke keer hetzelfde! 


Dinsdag besloot ik de Cinnamon buns van de Ikea te maken. Deze waren helaas in de zak ontdooit geraakt en dus moest ik uit een groot stuk 6 buns zien te vormen. 


Ze zagen er dus niet zo enorm goed uit en ik had ze ook wat te lang in de oven laten staan waardoor ze erg droog geworden waren. :(


's Avonds gingen ik en m'n vriend dan maar samen de keuken in om mosseltjes te maken. Ik heb dit nog niet zo vaak gegeten maar ik vond het erg lekker en wil het gerust nu al nog eens eten! 


Toby is enorme fan van ballen en soms probeert hij te blaffen als hij er een in z'n bek heeft. Dit zorgt voor hilarische geluiden. 


Lekker lui op de zetel liggen leren om dan ineens zelf als zetel dienst te doen voor een van de katten. 


Nog eens wat brainstormen voor m'n blog. 
Tiramisu uit pakjes maken. Ik gebruikte er 4 speciale zakjes voor, 1L volle room en dan nog lange vingers en koffie. Uiteindelijk had ik 18 kleine potjes en 2 grote. Om dan aan m'n gasten de tiramisu te vergeten geven. 


Sarah haar cinnamon buns, veel lekkerder! Dankjewel! 


Rare kat. 

 Even een selfie terwijl ik de trap af rende omdat ik moest gaan werken. 

En last but not least, een ander deel van het cadeau van Sarah. Hoe cool is deze notitieblok wel niet? Ik ben hier echt zo blij mee! :D Dankjewel!!!

Zo, dit waren m'n afgelopen twee weken. Ik vrees dat de volgende weken niet zo boeiend worden vanwege herexamens maar ik zal m'n best doen om van de meest interessante dingen toch foto's te trekken. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten