zaterdag 3 augustus 2013

Julie: Review; NYC Eyeshadow Palette

Review NYC Eyeshadow Palette

Ik denk dat ik dringend moet stoppen met schrijven voor Vero’s blog. Vroeger was ik namelijk helemaal niet veel bezig met make-up en spaarde ik meer geld dan tegenwoordig. Nu bekijk ik echter alles met andere ogen en denk ik meer in termen van ‘I want!’ dan ‘I need…’ Maar ja, ik heb mezelf pas getrakteerd op een nieuw oogschaduw palette van NYC, dus kan ik dat maar beter gelijk met jullie delen, toch?
Op deze foto zit het palette nog mooi in de verpakking. Het is het NYC Individual Eyes palette voor smokin’ eyes. 


Stiekem is het speciaal ontwikkeld voor mensen met bruine ogen, terwijl ik blauwe ogen heb. Voor mensen met blauwe ogen hebben ze echter ook een palette, maar die vond ik niet bij me passen…
Voor de mensen met blauwe ogen die toch benieuwd zijn; dit is hoe dat palette er uit ziet: (bron foto: http://makeupbyzee.blogspot.be/2011/05/nyc-individual-eyes.html )


Ik vond het fijn dat het palette ook een primer had, aangezien ik dat nog nooit gebruikt had en hier wel benieuwd naar was. De tekst is ook weer gedrukt op een plasticje, wat minder handig is voor de slordige mensen onder ons! Ik ben echter wel van plan het te bewaren. Wat ik wel handig vond is de stap voor stap uitleg onderaan het palette, in tekst en in afbeelding! ;-)
  
Geopend ziet het er zo uit:


Links onderaan zit de primer en rechts de illuminator. Aan de linker kant heb je bovenaan de highlighter, dan de ‘all over lid’ kleur en de rechtse zijn twee ‘crease/contour’ kleurtjes.

Speciaal voor jullie heb ik van de bovenste rij ook swatches gemaakt, en die zien er zo uit op mijn hand:

Ik ga ook een ‘Look of the Day’ blogpost maken waarbij ik dit palette gebruik, dus hoe het er uit ziet op mijn ogen kan je daarin zien.

Ik kan nu al wel zeggen dat ik blij ben met deze aankoop! In de display stond hij namelijk €4.99 geprijsd en toen ik aankwam bij de kassa bleek ik hiervoor slechts €2.50 te moeten betalen! Het fijne vind ik vooral dat het echt een complete look is die je er mee kan maken, inclusief met primer en illuminator. Of je nu voor het palette voor bruine of blauwe ogen kiest vind ik een persoonlijk keuze, ongeacht de kleur van je ogen!


Heb jij ervaring met dit palette? Of ben je er benieuwd naar? Laat het dan zeker weten in een comment!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten