vrijdag 16 augustus 2013

Julie: Look Like A Star

Look like a star: tv series
Zou het niet leuk zijn om op je favoriete actrice te lijken? Wel daar heb ik dan de oplossing voor.
Deze keer heb ik er voor gekozen om enkele  actrices uit tv series onder de loep te nemen wat betreft kleding. Het is wel de bedoeling om hen als persoon te laten zien en niet als het personage in de serie. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.comZooey Deschanel aka Jess uit New Girl
Deze is op aanvraag van Veronique! Zij kijkt namelijk graag naar de serie New Girl. Nick en ik zijn er ooit aan begonnen maar vonden het maar niks… Ik ben echter wel fan van Zooey! Dankzij de film Yes Man leerde ik haar kennen en ook de muziek (ja, ze zingt!) uit die film komt nog geregeld op mijn iPod voorbij.

 Zoals je misschien al wel kan zien houdt Zooey erg van Vintage kleding! Ze draagt ook zowel donkere kleding als felle kleurtjes, dus eigenlijk is alles mogelijk. Kies ook voor een leuk accessoire in je haar en ga voor de rest voor leuke patroontjes in je kleding. Kies ook vooral voor schattige jurkjes met strikjes, bolletjes,…
Dress: £28 - awear.com
Shoes: $50 - heels.com
Clutch: $40 - zappos.com
Head Band: £25 - coast-stores.com
Earrings: $12 - awwdore.com
Bracelet: $90 - usabride.com
Watch: £85 - johnlewis.com

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten