vrijdag 2 augustus 2013

Het is oké #2

Sommige dingen zouden volgens bepaalde mensen nogal als 'not-done' beschouwd kunnen worden terwijl er eigenlijk niets mis mee is in mijn ogen. Nu ja, niets mis... Ik bedoel er mee dat het dingen zijn die af en toe echt moeten kunnen. Deze keer heb ik geen specifiek excuus (vorige x was het met het excuus dat je student was) maar kan het voor iedereen wel eens uitkomen. 

Dus:

Het is oké:
- Om te zeggen dat je moe bent en je bed in te kruipen terwijl je dan nog tot in de vroege uurtjes op je laptop zit. Tsja, ineens was de vermoeidheid over! 

- Om wanneer je, net zoals ik nu, je wijsheidstanden hebt laten trekken, ineens last te krijgen en moeilijk te kunnen eten toevallig net wanneer het iets is dat je niet lust of waar je geen zin in hebt. Soms smaakt een droge boterham zelfs nog beter dan iets waar je totaal geen zin in hebt. ;) Ja, ik spreek uit ervaring.. Oops

- Om af en toe aan alles en iedereen het schijt te hebben -pardon my French-. Iedereen heeft wel eens een baaldag. Moet kunnen en uiteindelijk begrijpt iedereen het wel.

- Om je op te maken alsof je naar een of ander chic feest moet, terwijl je de rest van de dag lui in je pyjama op de zetel gaat bijven liggen. Een mens moet toch af en toe eens kunnen oefenen. 

- Om je luiheid te steken op die ondraaglijke warmte terwijl je eigenlijk gewoon altijd lui bent.

- Om eerst iemand anders z'n fouten te verbeteren maar toch af en toe te dubbelchecken (lang leve google!) of jij dat ene vervelende woord wel juist schrijft.

- Om als iemand je niet meteen begrijpt omdat je je uitleg nogal  chaotisch deed, 'ambetant' te worden en maar vlug 'laat ook maar te zeggen'. En geen grijntje schuldgevoel te voelen als de ander je dan aankijkt met een blik van: "Damn, what did I do wrong?"

- Om 1000x tegen je lief te zeggen dat hij niet jaloers moet zijn wanneer je met een goede vriend staat te praten (of wanneer je tegen een vriend op facebook begint waar je al weken niets meer van hoorde) maar zelf wel een steek voelen wanneer je hem en de kapster samen hoort lachen. - Zo leuk is haren knippen toch ook niet? Of wel? Zou ik eens gaan kijken??- 

- Om je haar 20x opnieuw te doen om het uiteindelijk te laten zoals het oorspronkelijk was

- En last but not least: om af en toe eens het meeste van jezelf te houden.

Zo, dit  was mijn 'het is oké-lijstje' voor deze keer. 
Als jullie nog enkele leuke dingen weten, laat ze maar achter bij de comments! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: