donderdag 15 augustus 2013

Grootse plannen en de vergetelheid

Voor de verandering nog eens eventjes een meer nadenkpostje. Wat mijn gezaag deze keer getriggerd heeft? Wel, het feit dat Pukkelpop 2013 vandaag begint. Gisteren was ik namelijk aan het denken aan wat goede voornemens van Jordy en mij vorig jaar, terwijl de lifestream van Pukkelpop opstond. We zouden dit jaar allebei geen herexamens proberen te hebben zodat we naar Pukkelpop konden gaan. 

Geen idee hoe het bij Jordy zit maar bij mij is dit alvast niet gelukt en Jordy zie en hoor ik ook al niet meer veel. Deed mij er weer aan denken hoe relatief alles is. Iemand waar je nu bijna dagelijks contact mee hebt, neem nu bijvoorbeeld Julie, voor hetzelfde geld hoor ik haar volgend jaar nog amper. Relaties verwateren en goede vrienden raken in de vergetelheid. Oblivion noemen ze dat in het Engels als ik mij niet vergis. Mooi woord nog. 


Bovenstaande quote komt uit de Disneyfilm 'Frank & Frey' oftewel in het Engels 'The Fox and The Hound'. Het is trouwens ook een van mijn favoriete quotes omdat hij zoveel waarheid bevat. Mooie film, zou ik nog eens opnieuw moeten kijken. 

Je merkt waarschijnlijk wel dat ik enorm aan het improviseren ben nu en gewoon maar typ wat er in mij opkomt. Soms werkt dat wel en kan het eens deugd doen. Ik sta wel eens graag stil om echt eens m'n gedachten de vrije loop te laten gaan (zolang dit niet is om 03u 's nachts wanneer ik probeer te slapen of tijdens het leren, mag dit altijd gebeuren van mij). 

Paar dagen geleden had ik ook weer een happy moment. Er was door Serena van Beautylab namelijk een facebookgroup opgericht voor Beautybloggers en je moest een bepaalde eisen voldoen om lid te mogen worden. Natuurlijk heb ik meteen een lidmaatschap aangevraagd en ineens kreeg ik een bericht van Serena. Ze vroeg om meer info zodat ze kon zien dat ik voldeed aan de voorwaarden. Bam! I'm in! Natuurlijk was ik vooral blij om toch (al was het maar voor zoiets) even contact gehad te hebben met een van 'De Groten' uit het bloggerwereldje hier. 

Dus welke grootse ik nu heb? Slagen voor 5/6 herexamens is voor de moment het belangrijkste. Daarna zie ik nog wel, eerst dat varkentje eens wassen. 

Goed genoeg gezeverd, ik hoor jullie morgen wel weer! (Nuja, morgen komt er weer een Look Like A Star online, dus het zal voor zaterdag zijn!)

Liefs & aan alle mama's een gelukkige moederdag!
Veronique

1 opmerking: