zaterdag 17 augustus 2013

Gepikt uit het vliegtuig.

Jullie zullen nu vast wel denken: "What the f*ck kunde nu stelen uit een vliegtuig?" Niet veel, moet ik eerlijk zijn aangezien er niet veel losse dingen zijn maar toch ben ik er in geslaagd om iets te mee nemen. Namelijk een recept voor een lekkere lunch! Hadden jullie niet verwacht hé? ;)


In het vliegtuig had ik namelijk een super lekkere sandwich gegeten en vandaag kreeg ik hem ineens maar niet uit m'n hoofd. Ik kon me vaag nog herinneren wat er op zat en dus begon ik maar wat te maken. 

Wat je nodig hebt: 
- Pesto
- Mayonaise
- Jonge kaas
- Peper
- Rucola
- zongedroogde tomaatjes
- iets van brood (gewoon brood, stokbrood, pistolet...)

Hoe je tewerk gaat: 

Ik heb allereerste m'n oven opgezet om m'n stokbroodje af te bakken maar als jij een kant en klaar hebt, hoef je dat natuurlijk niet te doen. Daarna ging ik pestomayonaise maken. Dit doe je door gewoon de pesto en mayonaise naar smaak samen te mengen (ik heb een 1 op 1 verhouding ongeveer gebruikt). Hieraan heb ik nog wat peper en paprikapoeder aan toegevoegd om het geheel wat pittiger te maken. 

Toen m'n broodje klaar was, heb ik het doormidden gesneden en wat laten afkoelen. Hierna heb ik beide kanten met de pestomayonaise besmeerd. Dan heb ik de kaas erop gelegd, hierop de zongedroogde tomaatjes en dan de rucola. 

Supersimpel en superlekker. Volgende keer ga ik denk ik wel twee laagjes kaas doen en echt brood gebruiken, dat is precies toch iets lekkerder. Vooral goed donker brood zoals ze ook gedaan hebben in het vliegtuig. 

Wat er eventueel ook nog lekker op zou zijn, zijn pijnboompitten en nog een klein beetje parmezaanse kaas als extraatje. Dit is uiteraard volledig zelf te kiezen. 


Zo, een supergemakkelijk receptje, maar toch het delen waard vond ik! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten