zondag 14 juli 2013

Wat Turkije me geleerd heeft

Ik ben nu een dikke week terug uit Turkije en ik heb er wel een paar dingen geleerd. Het leek me wel interessant om jullie te vertellen wat precies, zodat jullie er misschien ook iets hebben, mochten jullie op vakantie gaan! :)


 • Knijp altijd eerst in je flesje water voor je het wegsteekt in je tas. Wie weet zit er een gaatje in en is heel je tas nat. (Ja, ik spreek uit ervaring :p)
 • Luister naar je gevoel en volg het ook
 • Vertrouw enkel jezelf en diegene met wie je op reis bent
 • Een zwavelbad stinkt
 • In een modderbad moet je zelf de modder op de bodem zoeken. Het is niet dat je echt in een badje met modder gaat zitten (helaas!)
 • Ook je oksels kunnen verbranden
 • Je mag maar 1 sloef sigaretten per persoon meenemen
 • Elke lijkt blijkbaar op Jennifer Lopez en ik op Lady Gaga

 • Een zonnebril is is echt nuttig/nodig 
 • Er bestaan ook knappe Turken
 • Je kan Converse kopen voor 15€ per stuk. Het is natuurlijk wel ├ęcht nep. 
 • Afdingen is enorm leuk! 
 • Ze hebben er Het Laatste Nieuws en dat koop je niet omdat de koning troonafstand doet maar omdat Astrid Bryan gaat scheiden
Zo, enkele dingen die Elke in ik in Turkije geleerd/gemerkt hebben! ;) 

Liefs
Veronique
3 opmerkingen:

 1. Haha, deze vind ik grappig: Elke lijkt blijkbaar op Jennifer Lopez en ik op Lady Gaga. Heeft er jullie toevallig iemand aangesproken op straat? Heb dat zelf ook meegemaakt in Spanje. Die zei dat ik Angelina Jolie was en mijn vriend Brad Pitt, lol!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We werden eigenlijk meermaals door verschillende personen zo aangesproken. De eerste keer dat ik Lady Gaga werd genoemd had ik wel een Raybanachtige zonnebril aan, dus dat snapte ik nog maar toen ik ergens anders zo werd genoemd zonder m'n zonnebril? :p

   Bizar bizar :p Hun manier van complimenten geven zeker?

   Verwijderen
 2. Haha, raar! Ach ja, neem het maar op als een compliment :)

  BeantwoordenVerwijderen