dinsdag 16 juli 2013

Waar zit ik soms toch met m'n hoofd?!

Zaterdagochtend zijn wij, voor wie het niet wist, naar Polen vertrokken en vrijdagnacht heb ik nog enkele laatste dingen moeten inpakken. Ik ben toen honderd keer m'n kamer doorgelopen om te zien of ik toch zeker niets vergeten was en of ik niets beters dan die rugzak had om m'n laptop in te steken. 

Rond half 2 's nachts besloot ik dan eindelijk te gaan slapen (de volgende morgen moest ik er om 4u30 uit) en in m'n hoofd overliep ik nog een laatste keer of ik alles ingepakt had. Mascara: check. Oogpotlood? Check. Oogschaduwbasis? Check. Scheermesje? Check... etc. Met 'n gerust gevoel viel ik dan ook in slaap.

's Morgens werd ik ineens m'n bed uitgejaagd en moest ik door doen wan ze wilden vertrekken. Ik raapte m'n spullen bij elkaar en ging dan ook naar beneden waar ik eigenlijk besefte dat ik best wel misselijk was... Dit was geen goed teken als je nog urenlang in de auto moest zitten en dus ging ik op zoek naar motilium. Het beterde niet meteen maar we moesten toch vertrekken.

Enkele uren later voelde ik me al stukken beter en kon ik ook andere mensen hun vragen verdragen. Toen vroeg mama ineens: "Seg, heb jij een scheermesje mee, Veronique?" Waarop ik heel enthousiast antwoordde: "Ja! Goed hé! Alhoewel... Oh nee! Ik ben mijn toilettas vergeten!" 

Ja mensen, ik ben mijn toilettas vergeten en daar zat echt alles in. Mascara, oogpotlood, oogschaduw, nagellakremover, nagellak, ontschminker, dagcrème die ik hier wou testen... en natuurlijk ook het scheermesje. Kunnen jullie je voorstellen dat ik hier dus niks van make-up bij heb?? Gelukkig had Patricia wel mascara mee en mag ik die lenen maar voor de rest? Ik heb een oogpotloodje gekocht en wat lipstick en lipgloss dus dat heb ik nu ondertussen al wel maar daar stopt het dan ook. Geen 5 minute make-upchallenge die ik wou opnemen... Niks... :( 

Een beautyblogger zonder beautyproducten... (Zelfs geen deo!) Ik voel me zo eenzaam en naakt en... 

Snik... Domme Vero...

Liefs
Veronique


1 opmerking:

  1. Oh nee, wat erg dat je je toilettas bent vergeten! Dat moet echt verschrikkelijk zijn, is me gelukkig nog niet overkomen.

    BeantwoordenVerwijderen