maandag 22 juli 2013

The 100 things summer challenge

Deze challenge kwam ik tegen op Beautylab.nl en het leek eigenlijk perfect voor mij. Het is namelijk zo dat hoe je het ook draait of keert, ik veel te veel rommel heb, altijd en overal. Mijn kamer is niet supergroot maar ook niet enorm klein. Ik heb gewoon te veel spullen. Daarom - en zeker na m'n overdreven gewinkel in Polen - heb ik besloten om mee te doen aan deze challenge. 

De bedoeling en het ontstaan
Deze challenge is bedacht door vier bloggers (JelleNicoleMarieke en Lisanne). Je kan de challenge eigenlijk ook interpreteren hoe je zelf wilt. Jelle wil op het einde van deze zomer maar 100 spullen overhouden (Keukengerei, pennen en andere 'noodzakelijke' dingen niet inbegrepen) maar wij vrouwen maken het onszelf iets minder moeilijk (lees: onmogelijk). Wij gaan namelijk proberen om eind van deze zomer 100 dingen weggegooid of weggegeven te hebben. 

Klinkt niet moeilijk denk je? Sokken, ondergoed en noodzakelijk dingen tellen ook hier niet mee. (bron: http://youtu.be/P0on0CidS0g ) Het wordt nog beter zelfs, elke keer dat je iets krijgt of koopt dat niet tot die noodzakelijke dingen horen, moet je +1 doen. Ja, echt waar! Zelfs als je iets krijgt. Mijn bedoeling is om hier vandaag mee te beginnen en ik twijfel nog of ik verjaardagcadeautjes ga meetellen bij de +1. Wat denken jullie hiervan? 

Welke dingen ik vooral wil wegdoen? Oude make-up die ik niet gebruik (die gooi ik dan misschien niet weg, maar geef ik dan aan m'n zus ofzo) en ook vooral kleren die ik niet meer draag. En dan vanalle prullen die ik niet meer gebruik of die ik zonder reden bewaar. 

Wish me luck, darlings! 

Wat vinden jullie van deze challenge en zou het voor jullie iets goeds zijn? En wat belangrijker is voor mij, willen jullie hier updates van? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

 1. Leuke challenge, dat ten eerste!

  Ik vind eerlijk gezegd dat uw verjaardagsspullen geen +1 mogen zijn omdat u dat een vreselijk nadeel zou geven ten opzichte van den mensen die niet jarig zijn deze zomer! :-)

  Ikzelf heb onlangs mijn kleren onder de loep genomen en toch ook wel 14 dingen weggedaan, wat ik zeker niet weinig vind! Maar aan de challenge van 100 ga ik toch maar niet meedoen! :p

  Ik wil ZEKER updates van hoe het gaat, lijkt me leuk om te volgen! :p
  Oh en als je dingen weggeeft ben ik ook kandidaat om te ontvangen... Puur om u te helpen natuurlijk! ;-) Haha!

  x

  BeantwoordenVerwijderen