maandag 1 juli 2013

Purexpert 1-2-3 huidverzorgingsprogramma

Purexpert is een nieuwe lijn van het Spaanse merk Germaine de Capuccini die gericht is op de jeugd. Volgens het merk is het belangrijk om al als tiener met een goed verzorgingsritueel te beginnen en dit gecombineerd met af en toe eens een bezoekje aan een schoonheidsinstituut. 


"Purexpert is de expertverzorging die in een minimumtijd zorgt voor een gereinigde en gezonde huid. Purexpert’s gelaatsverzorging is een originele en gesofisticeerde verzorging met natuurlijke ingrediënten die een zuivere en egale huid zal onthullen, poriën en onregelmatigheden in de huid zal verminderen en de eerste rimpels zal voorkomen. "

 Zo, dat is niet niks. Helaas kan ik voorlopig nog niets over de kwaliteit van de producten zelf zeggen, want ik ga ze pas kunnen testen wanneer ik terug ben van Turkije (ook Julie gaat ze testen, er volgt dus weer een duoreview binnenkort!) Wat ik jullie wel kan vertellen is waaruit het programma bestaat.

Allereerst zijn er twee verschillende programma's. Het ene richt zich naar jongeren met een normale tot gemengde huid en het andere is voor jongeren met een gemengde tot vette huid. Het programma is gebaseerd op een bezoekje aan het schoonheidsinstituut waar men over het algemeen drie stappen volgt: Vernieuwen, herstellen en hydrateren. 
Het programma voor thuis behandelt: Reinigen, vernieuwen en hydrateren.

Voor de gemengde tot vette huid:

Purexpert 1-2-3 Oily Skin Programme
 


Stap 1:
 
REINIGEN


PURIFYING MATIFYING FOAM
"Reinigt diepgaand, zonder de opperhuid uit te drogen; verwijdert onzuiverheden en het teveel aan vet. Maakt de huid buitengewoon schoon en fris en geeft haar een langdurig mat aanzien. 
Een reiniging afgestemd op de behoeften van de vette huid dankzij de formule die een prebiotisch werkzaam ingrediënt bevat (een perfecte symbiose tussen manuka- en wilgenextract), dat de natuurlijke bescherming van de huid verbetert en de talgproductie reguleert. 
Gebruiksaanwijzing: iedere dag, 's ochtends en 's avonds, op het vochtige gelaat aanbrengen en met cirkelvormige bewegingen inmasseren. Verwijderen met overvloedig water waarbij u moet voorkomen dat er schuim in de ogen terechtkomt."

Tube van 125ml

Prijs: € 31,00


Stap 2:    VERNIEUWEN


REFINER ESSENCE – Oily Skin Exfoliating Fluid
"Een scrub-essence die het huidoppervlak bevrijdt van dode huidcellen, die er de oorzaak van zijn dat de poriën verstopt geraken en de huid minder straalt. Zuivert en maakt onvolmaaktheden minder zichtbaar.
Dat alles dankzij het salicylzuur en de a-hydroxyzuren die het product bevat. De formule bevat bovendien een innovatief hydraterend ingrediënt in de vorm van een netwerk van suikers dat de vernieuwende werking van de essence volledig maakt en garant staat voor een natuurlijk evenwicht van de huid. Bovendien draagt het fytocomplex oily-reduction bij aan de normalisering van het teveel aan vet, een kenmerk van dit huidtype. 
Gebruiksaanwijzing: op het gehele gelaat opbrengen met een in de essence vochtig gemaakt watje. Iedere dag, 's ochtends en 's avonds. Wees voorzichtig in de zone rond de ogen."
Flesje 200ml

Prijs: € 34,00

Stap 3  
HYDRATEREN


OIL-FREE HYDRO-MATTIFYING GEL-CREAM
"Hydrateert, verzacht, verkwikt en helpt in het bijzonder de vette huid met de regulering van het teveel aan vet en overmatig glimmen. Textuur in de vorm van een gel-crème, zonder olie. 
Het fytocomplex oily-reduction, een prebiotisch werkzaam ingrediënt, en microsponsjes verrijkt met melkzuur zijn de actieve bestanddelen die tot doel hebben een bijdrage te leveren aan de regulering, bescherming en het mat maken van de vette huid. En naast deze bestanddelen is er nog een innovatief hydraterend ingrediënt om het natuurlijke evenwicht van de huid te garanderen. 
Gebruiksaanwijzing: iedere dag, ’s ochtends en 's avonds op de gereinigde (1) en vernieuwde (2) huid opbrengen."
Potje 50ml
Prijs: € 37,00

Enkele cijfertjes: 
Bij dagelijks gebruik van deze 3 stappen zal de huid:
-  matter zijn, met minder glimmende plekken 72%
 -  comfortabeler aanvoelen 88%
 -  meer gehydrateerd zijn 84%
 -  meer stralen 84%
 - er gezonder uitzien 80%


* zelf-evaluatietest uitgevoerd op 25 vrouwen tussen 18 en 28 jaar gedurende 1 maand na de behandeling 
 
Voor de normale tot gemengde huid: 

Purexpert 1-2-3 Normal Skin ProgrammeStap1: 
REINIGEN


EXTRA-COMFORT CLEANSING GEL
"Maakt de opperhuid grondig schoon en verwijdert make-up en onzuiverheden die te maken hebben met milieuvervuiling. In contact met water verandert de geltextuur in een zijdezacht schuim dat reinigt zonder uit te drogen. Maakt de huid buitengewoon zuiver en fris en zorgt voor langdurig comfort. 
In de kern van de formule bevindt zich een combinatie van planten, afkomstig uit verschillende delen van de wereld: shikakai uit indië, een extract van dadelzaden uit de woestijn en de wortels van de gypsophila, die rijk zijn aan saponinen.
Gebruiksaanwijzing: iedere dag, 's ochtends en 's avonds, op het vochtige gelaat aanbrengen en met cirkelvormige bewegingen inmasseren. Verwijderen met overvloedig water waarbij u moet voorkomen dat er gel in de ogen terechtkomt."

Tube van 125ml
Prijs: € 31,00

S  Stap 2: VERNIEUWEN

REFINER ESSENCE – Normal and Combination Skin Exfoliating Fluid
"Een scrub-essence die het huidoppervlak bevrijdt van dode huidcellen, die er de oorzaak van zijn dat de poriën verstopt raken en de huid minder straalt. Zuivert, maakt poriën minder zichtbaar, hydrateert en laat de huid stralen.Dat alles dankzij het salicylzuur en de a-hydroxyzuren die het product bevat. 
De formule bevat bovendien een innovatief hydraterend ingrediënt in de vorm van een netwerk van suikers dat de vernieuwende werking van de essence completeert en garant staat voor natuurlijk evenwicht van de huid. Bovendien helpt het fytocomplex stress-reduction om de negatieve invloed die emotionele stress op de huid kan hebben, te neutraliseren; dit wordt bijzonder gewaardeerd door de jonge huid. 
Gebruiksaanwijzing: op het gehele gelaat aanbrengen met een in de essence vochtig gemaakt watje. Iedere dag, 's ochtends en 's avonds. Wees voorzichtig in het gebied rond de ogen."
Flesje 200ml, zonder doosje
Prijs: € 34,00

Stap 3: HYDRATEREN

NO-STRESS HYDRATING CREAM
"Een crème met een fijne zijdezachte textuur, die de huid onmiddellijk hydrateert en verkwikt en haar laat stralen. Helpt de negatieve invloed die emotionele stress dagelijks op de kwaliteit van de huid heeft, te neutraliseren waardoor deze meer in harmonie met haar natuurlijke omgeving is. 
Het fytocomplex stress-reduction is het element dat de huid beter bestand moet maken tegen dagelijkse stress. En daarnaast is er nog een innovatief hydraterend ingrediënt om het natuurlijke evenwicht van de huid te garanderen. 
Gebruiksaanwijzing: iedere dag, ’s ochtends en 's avonds op de gereinigde (1) en vernieuwde (2) huid aanbrengen."
potje 50ml
Prijs: € 37,00

Nog enkele cijfertjes hierover:
Bij dagelijks gebruik van deze 3 stappen zal de huid
 -  meer gehydrateerd zijn 91,7%

         -  meer stralen 87,5%
         -  aangenamer aanvoelen 91,7%
         - er gezonder uitzien 91,7%
* zelf-evaluatietest uitgevoerd op 24 vrouwen tussen 17 en 30 jaar gedurende 1 maand na de behandeling 

Buiten deze twee programma's zijn er in de Purexpert-lijn nog enkele aanvullende producten: 

ANTI-IMPERFECTIONS SOAP-FREE DERMO-CLEANER (100g, 31 euro.)


EXFOLIATING DERMO-PURIFYING MASK (Tube 75 ml, 37 euro.)


ROLL-ON-SPOT S.O.S.
Localised Anti-Imperfections Solution (Tube 15ml,  31 euro.)Purexpert is enkel te verkrijgen bij bepaalde schoonheidsinstituten en spa's. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten