maandag 8 juli 2013

Persoonlijk kletsmomentje

Goedemorgen darlings! 

Het is weer tijd voor een kletsmomentje tussendoor. Zoals jullie weten ben ik sinds eergisteren weer terug op Belgische bodem en het allerliefste vertrek ik gelijk weer terug naar het heerlijke Marmaris. Helaas, m'n bankrekening is het hier niet mee eens en ik zit dus weer vast aan Belgisch grondgebied. En ook moet ik terug wat meer aandacht aan jullie besteden en dat komt ook wel weer!

Het probleem is dat ik nu nog veel te hard in vakantiestemming ben en het liefst van al amper thuis ben en dat blogposts zichzelf niet schrijven. Dus ik zal mezelf weer terug moeten pushen om achter m'n laptop te kruipen en te beginnen schrijven en plannen. Dit komt wel goed! Wel kan ik zeggen dat er vandaag en morgen misschien wel nog maar een artikel per dag online komt, omdat ik er gewoon een beetje terug in moet komen. Normaal ben ik er vanaf woensdag wel weer helemaal! 

Goed, tijd om te gaan slapen, de vermoeidheid zit nog altijd in mij en ik schrijf dit nu om half 1... Normaal is dit voor mij geen probleem maar m'n lijf zit precies nog in Turkse tijd! ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten