woensdag 31 juli 2013

Partyplanning

Zoals jullie hopelijk allemaal wel weten, ben ik maandag jarig. Yay! :D Het is ook niet mijn gewoonte omdat onopgemerkt voorbij te laten gaan en in mijn hoofd ben ik al helemaal in partyplanningmode. Zo heb ik deze vrijdag al iets kleins met een paar vrienden en ik weet helemaal nog niet wat ik allemaal qua eten en drank ga halen. 


Wat ik al wel helemaal uitgedokterd heb in mijn hoofd, is mijn party-outfit. The birthday-girl moet er toch goed uitzien, of niet soms? Dan nog een make-uplook erbij verzinnen en het gaat af zijn. Nu ja, m'n uiterlijk toch al. Wat het feestje zelf betreft, moet ik nog vanalles verzinnen! 

Aaarrghh! Ik neem een fles wodka mee, nog iets van chocoladelikeur, paar blikjes bier met een smaakje maar hoeveel gewoon bier moet je eigenlijk hebben voor 6 personen? Moet ik nog perse gewoon bier ook gaan halen?! Ik ben ook nog aan het denken om bij de Lidl een paar flessen kant & klare cocktails te gaan halen, die kan ik toch nog gebruiken voor m'n volgende feestje, mocht er nog over zijn. ;) 

Misschien moet ik van deze blogpost ook maar per direct m'n boodschappenlijstje maken... 
Dus, drank nog te gaan halen:
- bier (hoeveelheid nog onbekend)
- iets van een fles cava (of 2)
- paar flessen kant & klare cocktails
- Frisdrank

Moet maar goed zijn! Feestjes organiseren is eigenlijk toch niet zo enorm leuk. :P 


Maar dan, als ik geen hapjes voorzie, staat iedereen na een uur waarschijnlijk al op z'n kop. Ook geen goed idee dus. Toch maar iets van hapjes dan, liefst niets te ingewikkeld, ik ben nogal lui. Een paar zakken chips en wat nootjes zijn wel heel basic (ook al is dit sowieso een goed begin) maar ik eet zelf nog wel eens graag wat olijfjes of van die met roomkaas gevulde pepers, dus dat kan ik ook nemen. 

Hmm... Wat nog... Oké, hiervoor mogen jullie gerust helpen. Wat is nog iets gemakkelijk als hapje en toch wat origineler? (Kaasblokjes, salami, minibouletjes!) 

Julie wou precies nog dat ik voor slingers zou zorgen... Nah, laat dat maar zitten... Ik moet toch 1 dag per jaar me een beetje naar leeftijd kunnen gedragen. ;) 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

 1. Gewoon bier is ook nooit overbodig lijkt me! :p
  En ik ben fan van het cocktail voorstel! ^^
  Alcohol kan er nooit te veel zijn, frisdrank wel! ;-)

  Hapjes zijn àltijd welkom! Ik hou niet van olijven, van al de rest wel! ;-) Ook daar geldt: niks is te veel! Hahaha! ^^

  Oh en een partyspelletje he.. I have never lijkt me zeker geschikt!

  Ik ben al helemaal in partystemming en heb ik mijn hoofd ook al voorbereidingen getroffen qua kapsel, kleding & make-up... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen