maandag 15 juli 2013

No more "Finchel", no more "Monchele"

Gisterenvoormiddag kreeg ik een sms'je waar ik nu nog altijd niet goed van ben. Het liefst had ik het helemaal zelfs niet gelezen. Ja, ik heb het over de dood van Glee-acteur Cory Monteith. Op zulke momenten merk je hoe hard de dood van iemand die je totaal niet kende, je toch kan raken. Dan wil ik nog niet eens weten hoe Lea Michele zich moet voelen... Ik lees hier en daar het gerucht dat ze over enkele weken zouden trouwen, maar ik weet niet of dit waar is.

Ik ben benieuwd of er nog afleveringen van Glee zijn met hem... Als ik heel eerlijk moet zijn, de kans dat ik nog ga kijken zonder hem, is klein. "Finchel" (Rachel & Finn) was de grootste reden dat ik nog keek. Ah bah, ik ben er echt nog niet goed van eigenlijk. Amper 31 jaar en uiteindelijk gestorven tijdens een, volgens mij, hoogtepunt in zijn leven. 

Eigenlijk wou ik hier een lang artikeltje van maken maar ik krijg gewoon amper iets op papier... Hieronder dan nog maar een paar van zijn performances uit Glee. 
Liefs
Veronique


1 opmerking:

  1. Ik heb nog nooit een aflevering van Glee gezien, maar ik kan enkele liedjes ook niet luisteren zonder te huilen..

    http://youtu.be/wt_qKCF4KHA
    http://youtu.be/k8BJ7Bi52sQ

    BeantwoordenVerwijderen