maandag 29 juli 2013

Life Through My Eyes #17

Ik heb eigenlijk niet zo superveel foto's gemaakt en kan dus al helemaal niet meer plaatsen op welke dag ze precies gemaakt zijn. Ik zal m'n best doen om overal wel de juiste uitleg bij te geven. ;) Ook zal ik opnieuw m'n best doen zodat m'n volgende LTME wel terug steek houdt. ;)


Donderdag 11 juli waren Julie, Nick, Lieven en ik gaan barbecue├źn bij Davy. We hebben extra lang aan het aperitief gezeten omdat Lieven nogal laat was maar ons hoor je niet klagen, dat smaakte ook al heel erg goed! 


Twee dagen later vertrok ik voor een weekje naar Polen maar de heenweg viel niet echt mee. We stonden nogal lang in de file en het was superwarm in de auto. De zon scheen heel de tijd binnen en dus besloot ik maar met een deken de warmte wat weg te houden. 


In Polen kwam ik flesjes cola tegen met de Poolse versie van m'n naam op. Eindelijk! Toch een beetje, soort van, mijn naam op een flesje. 


Vakantie of niet, m'n blog moest verder en dus zat ik af en toe te bloggen. Hier zie je dat'k de foto's van een shoplog aan het uploaden ben. Dit zal dan ergens de eerste maandag geweest zijn. 


Ik heb er ook wat gekookt. Hier zie je bijvoorbeeld m'n aardbeienpanacotta met bosvruchtensaus. Ik heb het zelf niet gegeten (ik koos voor tiramisu) maar het was naar het schijnt wel heel erg lekker! 


Adora-blue van Bourjois is ADORABLE ♥


Selfieee


Weer gaan winkelen in de Rossman en vanalles gekocht. Onder andere weer wat lakjes van Bourjois en nog droogshampoo. 


M'n nichtje die enkele dagen later zulk mooi lang haar niet meer had. Ineens had ze het op een avond tot schouderlengte laten knippen. Zo zonde! 


M'n neefje van zes waar ik soms echt gek van word. Ik zou er geen 24u aan een stuk mee in een kamer kunnen zijn. 


Foto's maken, artikels schrijven... Druk bezig aan m'n blog en dat wil tegelijkertijd zeggen dat ik eigenlijk ook best veel rommel maak. Vaak is het zo dat het daarna wel snel opgeruimd kan worden, aangezien toen alles toch terug in de plastic zakjes moest. 


Fotootjes maken voor de "It's on the lips"posts. Hier gaat er binnenkort ook nog eentje van volgen. 


Poesje! Met deze kat was ik al erg snel beste vriendjes geworden. Jammer dat ik haar niet mocht meenemen van mama. :( Ik zou het meteen gedaan hebben! 


Dit hondje is de laatste die er bij m'n grootmoeder is bijgekomen. Ondertussen ongeveer een jaartje uit maar qua doen en uiterlijk echt nog een puppy. Superschattig!


Deze vlinder zat bij ons binnen. Was echt een vrij grote vlinder. 


een ijskoude Latte Macchiato. Jummie! 


Hier zie je zes paar schoenen. Allemaal van mij, gekocht in Polen! :D 


"Nee schat, geen foto trekken!" - You wish - ♥

Snelle lunch in Leuven omdat ik nog even tijd had voor Laure er was. 


Niet de beste make-uplook die jullie op Verodoesthis al te zien gekregen hebben. 


Woensdagavond in Leuven terrasje doen en dan maar besluiten om daar eten te bestellen. Omdat we echt aan het genieten waren van het warme weer besloten we voor een hapje te gaan. Loempia's en knoflookbroodjes. Jummie jummie! 


Daarna het hoofdgerecht dat maar amper op tafel paste. Lize had fishsticks, Laure had zalm en ik had -uiteraard- Spaghetti Bolognaise. 't Was echt superlekker en totaal niet duur! 


Twee dagen later zat ik al met een yoghurtje zielig op de zetel omdat ik echt wel zielig was. Ja, m'n wijsheidstanden waren er uit en ondanks dat ik eigenlijk wel redelijk gewoon kon eten, deed het soms ook deugd om zielig te doen. 


Ondanks dat het soms echt wel pijn doet, gaat het leven (& m'n blog) wel verder. Dus zit ik met de gedachte: "the show must go on" tot laat nog video's te uploaden. 


M'n vriendje heeft toch iets te hard geslagen precies... Haha, nee hoor, dit is gewoon door de operatie dat m'n kaak wat blauw begint te worden. 


En zo zit ik hier nu, op zondagavond aan m'n blog te werken op de kamer van m'n vriend. Hij wilde perse zijn aquariumkast in elkaar zetten en ik besloot om dan maar mee naar hem thuis te gaan. 

Dit waren dus mijn afgelopen zoveel weken, deze keer heb ik de tel niet bijgehouden maar over twee weken ben ik er weer! Wat er ondertussen op de planning staat? Een nieuwe keuken die wordt geplaatst, verjaardagfeestje, m'n verjaardag zelf, tandartsbezoek (:() en dan vooral eigenlijk nog leren voor m'n herexamens. Ohja, en 9 augustus begint Turnhout Kermis. Yay! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten