donderdag 11 juli 2013

Julie: Totally me

Totally me!

Ik geloof dat Veronique een soort gelijke post al eens eerder deed… (Meermaals zelfs Julie!) Maar ik wil jullie aan de hand van een zelfgemaakte collage (op www.polyvore.com) laten zien wat ‘typisch mezelf’ is!


Als eerste zie je het muntgroene vestje. I loooooooove vestjes. Ik heb denk ik altijd een vest of trui aan, winter en zomer. Ik vind het zo makkelijk om aan en uit te trekken en wat is nu fijner dan laagjes dragen in dit Belgische wisselvallige weer?! Muntgroen heb ik gekozen omdat ik ondertussen toch al heel wat muntgroene vestjes of t-shirts in mijn collectie heb… Ondertussen zijn zowel Veronique als ik helemaal weg van deze kleur!

Vervolgens: de jeans! Aaaah, niets wat mij beter beschrijft dan een jeansbroek. En liefst gewoon een simpele blauwe, zoals die op de foto. Ik heb letterlijk geen énkel jurkje of rokje in mijn kast hangen. Mij zal je dus altijd in een broek tegen komen, en pas als het weer boven de 25°C gaat zie je mij in een 3/4de broek!

Dan: Schoenen! Ik wist niet goed wat kiezen voor deze collage, aangezien ik best veel schoenen heb… maar nooit genoeg of course! Ik koos voor zwarte sleehak sneakers omdat ik toch wel graag zwarte schoenen draag. Ook heb ik twee paar sleehak sneakers, vandaar dus deze keuze!

De kolom er naast begint met een bril. Vroeger droeg ik mijn bril niet constant, ondertussen wel. Degene op de foto lijkt vrij hard op mijn eigen bril: een zwart, rechthoekig montuur. Hiervoor koos ik bewust omdat een zwarte bril vrij tijdloos is en ik wou niet iets wat ik snel beu zou raken.

Onder de bril zie je een T-Shirt. Eigenlijk geldt hier hetzelfde verhaal als bij de jeans en het vestje: ik draag altijd T-shirts. Oké, in de zomer kan het wel eens een blouseje zijn, maar meestal grijp ik toch terug naar mijn comfy T’s. De Eifeltoren staat er ook niet voor niets op… Ik heb namelijk twee shirts in mijn kast met de Eifeltoren op!

Als handtas koos ik voor een simpel zwart exemplaar. Ik schaam me bijna om het toe te geven maar ik draag mijn handtassen vaak tot ze uit elkaar vallen… Het liefst ga ik voor een zwart exemplaar, met lussen op schouderlengte. Die op de foto is van Guess omdat mijn eerste handtas ook een zwarte van Guess was!

De horloge is bijna exact de horloge die ik draag, al sinds ik 12 was ongeveer. Zowel mijn mama als ik hebben een Disneyhorloge. Mijn Mickey kijkt naar de andere kant dan degene op de foto, maar zijn armpjes vormen ook bij mij de wijzers. Ik zou echt in staat zijn exact dezelfde te kopen mocht deze ooit stuk gaan…

Onder de horloge zie je een ring. Ik heb niet de ring van de foto, maar ik draag wel steevast twee zilveren ringen aan mijn middelvingers. De ringvingers laat ik vrij voor een ander soort ring, *hint hint*! ;-) Nee, even serieus. Ik draag links een ring die ik van mijn ouders kreeg en rechts de ring die ik van Nick kreeg toen we nog maar 4 maanden samen waren! Die ring vormt ook een beetje een 8, oftewel een infinity sign, net zoals die op de foto.

De laatste kolom start met de ketting. Ik draag er zelf eigenlijk altijd twee. Eentje die ik van Nick ooit kreeg voor Valentijn. De andere is een half hartje, zoals op de foto, met een ‘N’ in gegraveerd. Nick draagt ook zo’n half hartje met de ‘J’ in gegraveerd. Ik kocht deze ketting voor ons toen we 2 jaar samen waren geloof ik en we dragen de ketting beiden dagelijks!

Aah, de lipgloss! Het is onmogelijk om een keuze te maken uit mijn gehele verzameling aan lipstick, -balsem of –gloss… Ik ben een addict vrees ik! Toch koos ik op de foto voor twee producten van NYC (ofwel: New York Color). De Applelicious balm heb ik in het rood en in het zacht roze. Ook heb ik van NYC een lipgloss die erg lijkt op degene op de foto hierboven. Recentelijk ben ik ook iets meer into lipstick… En van NYC heb ik dan ook al twee ‘Duet in the City’ exemplaren in huis!

Als laatste blijft er het parfum over. Moeilijk kiezen aangezien ik er zelf wel een stuk of 9 in mijn bezit heb… Maar ik koos voor het Jimmy Choo parfum omdat dit toch wel een beetje mijn favoriet is… Ik kreeg hem afgelopen Kerstmis van mijn ouders en ben er nog steeds erg blij mee!


Ziezo, ik heb elk item van mijn collage gehad. Mocht ik deze foto aan Vero of Nick laten zien zonder uitleg zouden ze mij er meteen in herkennen, daar ben ik zeker van! Welk item vinden jullie het leukst? En vooral: wat beschrijft jou het meest?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten