zondag 14 juli 2013

Julie: Look of the day

Look Of The Day

Ik besefte net dat ik jullie nog nooit een volledige look heb laten zien. Dit komt waarschijnlijk omdat ik niet erg vaak make-up gebruik, en wanneer ik dit wel doe zit ik meestal in tijdsnood en zie ik dus geen kans om foto’s te maken van het geheel. Vandaag had ik echter wel tijd (Hooray!) en maakte ik voor jullie een volledige look met de volgende producten:Een overzicht: Links zie je de Ultra Curl mascara van Bourjois. Het is al een tijdje mijn favoriet! Bovenaan zie je nog twee producten van Bourjois namelijk de Healthy Balance poeder en een kleine Blush. Als oogschaduw koos ik voor het gebruik van mijn volledige, nieuwste, palette van NYC. De Gloss Stick die je ziet is ook van NYC en het Smokey Eyes potlood is van Catrice. Dat is sowieso mijn favoriete potlood! Niet alleen omwille van de zachte, vettige zwarte kleur, maar ook omwille van de smudger aan de andere kant van het potlood. Ook gebruikte ik een make-up kwast van Hema om het geheel van mijn ooglook wat te blenden. Deze heb ik geërfd van Veronique aangezien ze het hoog tijd vond dat ik ook zo’n kwast in mijn bezit had!
Om te beginnen krijgen jullie van mij een foto zonder make-up.


Om dan nu het resultaat te zien mét make-up:


Het verschil is misschien niet super groot, maar ik hou ook wel van die ‘opvallend onopvallend’ look. Ik heb trouwens wel degelijk gebruik gemaakt van alle producten op de eerste foto van dit artikel, dus zou je toch wel een verschil mogen zien! :’)
Gelukkig heb ik ook enkele foto’s die specifiek inzoomen op bepaalde aspecten van de look. Zo wordt al snel het grotere verschil duidelijk. Bovenstaande foto’s zijn gewoon het resultaat van het geheel uiteraard!


Op deze foto vind ik dat je vooral merkt dat mijn wimpers een stuk langer en voller lijken dankzij de geweldige mascara van Bourjois! Zelf ben ik ook erg tevreden van het oogschaduw palette van NYC dat ik voor deze look gebruikt heb.
Ik weet wel zeker dat ik ga proberen hetzelfde resultaat opnieuw te bekomen de volgende keer dat ik make-up draag! Ik ben een enorme fan van de smokey eyes en durf niet zo snel voor kleur te kiezen. Maar goed, een veilige keuze is ook een keuze denk ik dan maar! Het heeft er ook vast en zeker mee te maken dat ik haast nooit make-up draag, anders zou het contrast te overweldigend zijn… Zelf ben ik wel benieuwd naar jullie mening over deze look! Wat vinden jullie goed, wat minder,…? Laat je mening maar achter onder dit artikel!

Julie x

1 opmerking: