vrijdag 19 juli 2013

Julie: Look like a star

Look Like A Star: Actrices vs Zangeressen

Nadat ik voor jullie al de stijl van Little Mix, Gossip Girl, 4 BV’s, mijn 4 favoriete zangeressen én 4 Disney sterren beschreef, is het nu tijd om heel even afstand te nemen van een echt thema… Ik ga voor jullie 2 zangeressen en 2 actrices bespreken de komende 4 weken. Normaal gezien zou iedereen hen moeten kennen, aangezien ze alle 4 erg bekend zijn! Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze toch niet zou kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com.Kristen Stewart
Beginnen doe ik met Kristen Stewart. Zij werd bekend door de Twilight films en hield hier niet alleen een dikke portefeuille aan over, maar ze mocht ook haar mannelijke tegenspeler  een tijdje houden! Maar nu is het tijd om het over haar look te hebben natuurlijk.
Kristen heeft meestal een erg basic stijl. Vroeger zag je haar haast enkel in een jeans, shirt, hoodie en sneakers. Tegenwoordig draagt ze voor gelegenheden toch al een keer een rok of jurkje. Accessoires gebruikt ze niet, of niet veel, dus op dat gebied hou ik het ook subtiel in mijn collage. Als je er wil uitzien zoals zij is het wel een must om je haar steeds naar één kant te dragen! Ze draagt vooral graag zwart en wit, met hier en daar een felle kleur of opvallende print. Als je toch wil opvallen kies je dus best voor slechts één opvallend item in je gehele look. Je make-up hou je best ook neutraal, met donkere kleuren. Ook draagt ze het meest nog een jasje of vest over haar t-shirt en maakt ze haar look vaak af door een pet op te zetten, altijd achterstevoren!

Shirt: £16 - pullandbear.com
Jeans: £89 - coggles.com
Jacket: $236 - celebboutique.com
Shoes: £70 - vegetarian-shoes.co.uk
Cap: £15 - fashionunion.com
Bracelet: $48 - my-wardrobe.com
Earrings: $30 - piperlime.gap.com
Lipstick: $19 - beauty.com

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten