maandag 22 juli 2013

Julie: Life Through My Eyes #6

Life Through My Eyes 6

Wanneer ik deze post maak is het 13/06 en is vandaag net mijn vorige LTME online gekomen op deze blog! Veronique doet er meestal nogal een tijdje over om dit soort artikels ingepland te krijgen, daarom geef ik ze ook ruim op tijd! ;-) Maar goed, het is dus weer tijd voor foto’s die jullie een kijkje geven in mijn leven! Klaar?Ondertussen zullen jullie al wel door hebben dat er op alle Coca Cola flesjes en blikjes (gewoon, light en zero) namen staan? Wel, ik zag dus ook mijn eigen naam op een flesje passeren! Heb jij een flesje met jou naam op? Ook nam ik deze foto omdat de zus van Nick Kelly heet... Dus onze flesjes stonden toevallig naast elkaar!Toen ik op school mijn eindwerk moest gaan indienen wist ik niet wat ik zag! Ze hadden bij ons op de campus (Thomas More Geel) geïnvesteerd in nieuwe computers voor de mediatheek. Tip top in orde, met touch screen inclusief. Netjes!Nick, Veronique, Davy en ik zijn (samen of afzonderlijk) geregeld te vinden in de Candela bij ons in Turnhout. En ik was eerlijk gezegd gewoon van plan om een simpele Cuba Libre te bestellen tot ik dit biertje als suggestie zag staan: exotisch bananenbier! En het beviel me wel degelijk aangezien ik er meerdere gedronken had! Mjummie!Nick is altijd al een Beerschot supporter geweest en nu zijn ze jammer genoeg voor hem failliet gegaan… Ondanks dat alles liep ik voorbij een huis waar deze vlag voor de raam hing. Nee het is niet bij Nick thuis! ;-)Nick en ik zijn samen ook naar de Sinksenfoor geweest in Antwerpen. Daar hadden we ons even gezellig genesteld in een cocktailbarretje. Ik koos voor een cocktail met wodka en verse aardbeien! Hij was best prijzig (€10) maar hij was het stiekem wel waard…De reden waarom Nick eigenlijk naar de Sinksenfoor wou is welgeteld één attractie. Oké, toegegeven, wij gaan sowieso graag naar de kermis… Maar Nick wou per se in deze ‘hoogste attractie van Europa’: de Turbine. Ikzelf ging er niet mee in. Ik zou wel durven maar ik vond het nogal koud om op 70m hoogte te hangen. En ik vind €7 voor een attractie ook te veel als ik er niet voor de volle 100% zin in heb! :-)


Deze foto heb ik van op de grond getrokken, terwijl Nick er in zat. Je had zijn gezichtje moeten zien glunderen iedere keer hij voorbij mij gevlogen kwam! Net een klein kind in de snoepwinkel, schattig hoor!


Onze printer deed al een tijdje raar… Telkens je iets afdrukte kwamen er van die grijze vakjes op je blad te staan. Niet echt normaal! Op deze foto kan je zien wat het probleem was. Rechts is onze oude toner, links de nieuwe… Sléchts een klein verschil, toch?


Je ziet het goed: op deze foto staat een Belgisch vlaggetje! Nick en ik waren namelijk op 7 juni voetbal gaan kijken in café de Zwarte Ruiter bij ons in Turnhout. Het was België – Servië en we wonnen met 2-1! Dit vlaggetje was mijn eerste, maar ik ben uiteindelijk met mijn derde naar huis gegaan… =$ Ik had namelijk mijn pint over het eerste omgekiept (PER ONGELUK!) en toen de eerste goal gemaakt werd, ben ik een beetje te enthousiast geweest aangezien ik enkel nog het stokje in mijn handen had… Oeps!


Hier zie je dus de tv waarop wij meekeken. Toen was het nog erg rustig in het café, aangezien de wedstrijd nog niet begonnen was. Onze tv stond qua beeld een tikkeltje voor op de andere, waardoor wij de doelpunten altijd twee seconden eerder zagen!


Op zaterdag 8 juni gingen Nick en ik nog eens een dagje naar Antwerpen. In de Fnac op de Groenplaats was er om 15.00u een showcase van Ozark Henry. We zijn hiervoor niet gebleven, maar zijn piano stond er al wel. Wel een leuk initiatief!


Het was lekker warm weer en daar krijg je wel zin van in een ijsje… OF een frozen yogurt! Ik was blij te zien dat er in Antwerpen eindelijk ook een filiaal is waar ze froyo verkopen. Aangezien de Quetzal gesloten was, was onze keuze snel gemaakt en gingen we dit schattige (en drukke!) winkeltje binnen…


Ik koos voor framboosyoghurt met als topping framboosjes en cuberdon crumble. Neuzekes, zoals wij hier zeggen. Als sausje (gratis!) koos ik ook voor cuberdon. En ja, het was erg lekker!


Nick koos ook voor framboosyoghurt, maar dan met aardbeien en witte chocoladeschilfers. Welke saus hij koos weet ik eigenlijk niet meer…


Nick wou ook eens binnen waaien in de Nespresso winkel in Antwerpen. Bij hem op het werk hebben ze zo’n machine, dus wou hij voor zichzelf enkele capsules kopen.


Ik lust zelf geen koffie maar ik kan iedereen aanraden eens binnen te lopen bij Nespresso. Ze hebben een heuse coffee room waar je gratis koffie mag proeven. Er is keuze uit wel 19 verschillende smaken, in gewone espresso of cappuccino vorm! Ohja, en foto’s nemen was eigenlijk verboden… Shhhht!


Hihi, zelfs nadat me verteld werd dat er geen foto’s mochten genomen worden, heb ik deze nog gemaakt! ;-) Mooi filiaal toch he?


En met deze foto wil ik afsluiten. Ik heb nog een examen gehad van het tweede jaar. Wanneer ik dit typ moet ik dat morgen (14/06) gaan afleggen. Zoals je ziet heb ik mijn boek, samenvatting en pennenzak in de aanslag! Ook voorzie ik altijd genoeg drinken, hier heb ik water en Vitamin Water (d-fence: appel-framboos). En ik had ook (meer dan een bakje) verse aardbeitjes voor mijn neus staan!Julie x

3 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Frozen yoghurt is ideaal voor in dit weer, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik heb nog geen cola flesje met mijn naam gevonden, mijn vriend wel :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het mijne in Polen moeten halen :p En dat was dan de Poolse variant. Wat is Julie toch een gelukzak ;)

   Verwijderen