donderdag 25 juli 2013

Julie: Flormar Rotating Mascara

Review: Flormar Rotating Mascara

Nog niet zo heel lang geleden ontdekte ik in mijn grootmoeders toilettas iets cools! Een mascara die ronddraait van zodra je op een knopje drukt. Het handige is dat hij in twee richtingen kan draaien zodat je zelf per oog kan beslissen hoe je hem gebruikt. Natuurlijk kan je de mascara ook aanbrengen zonder het systeem in werking te laten treden. Maar ik wou jullie wel eens het verschil laten zien tussen mijn natuurlijke wimpers en het resultaat na het gebruik van deze mascara.


Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik de verpakking eigenlijk wel mooi vind. Het is op zich een standaard verpakking voor een mascara, maar de roze accenten maken hem toch opvallend.


Dit is hoe het borsteltje er uit ziet. Zoals je kan zien is het geen dik uiteinde en is het ook geen gebogen exemplaar. Links tussen mijn vingers zie je nog een glimp van het knopje dat je moet gebruiken om het mechanisme te laten werken.
Dit is wat Flormar zelf over hun product zegt: “With the 360° rotating brush, the Rotating Mascara provides a long look and volume, covers eye lashes from the ends to the tips. The brush that turns both ways automatically enhances the eye lash holding performance and makes the application perfect.” (bron: http://www.flormar.com/English/urungoster.asp?urunid=193&bolumid=2&markaid=7 )
Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel naar onderstaande foto!


Op bovenstaande foto kan je het resultaat bekijken. De bovenste rij foto’s is genomen zonder enige make-up op mijn ogen. Op de rij eronder kan je het resultaat bekijken van deze mascara. Sorry trouwens voor mijn beroerde knip-en-plakwerk maar dat was omdat ik de kwaliteit van de foto’s niet wou aantasten door aan de verhoudingen te prutsen!

Persoonlijk vind ik dat je vooral bij de eerste foto kan zien wat het verschil is tussen voor en na. Op de laatste foto lijken mijn wimpers echter ook wel langer. De mascara doet dus wel degelijk zijn werk! Wat ik ook handig vond was dat ik geen klontertjes had of aan elkaar geplakte wimpers. Doordat het borsteltje vanzelf ronddraait spreid het je wimpers mooi en zo creƫer je natuurlijk extra volume.


Zoals ik aan het begin van deze post zij is deze mascara van mijn grootmoeder. Zij kocht hem in Tenerife, en daar ga ik in september dus zeker naar opzoek! Ik heb geen idee wat hij kost, en ik kan het ook online niet vinden… Flormar zou naar verluid ook in Antwerpen moeten zitten, maar het is best een eindje verwijderd van de winkelstraat. Dus dan lijkt het me iets handiger om te zoeken in een winkel die ik wel weet zijn! ;-)

Julie x

3 opmerkingen:

 1. Ondertussen heb ik in Keulen ook een winkel van Flormar gevonden en daar was de prijs €15. Mijn grootmoeder denkt echter dat hij in Tenerife goedkoper is, ik ben benieuwd! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kan je ook in Turkije koen. Vind het wel absoluut geen € 15 waard kan je beter een van catrice kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Anoniem.

  Ik ga niet speciaal naar Turkijke op een mascara te koPen natuurlijk! :-)
  Naar Tenerife ga ik alvast wel en daarom dat ik daar ook even wil kijken. Zoals ik al zei denkt mijn grootmoeder dat hij daar ook minder kost dan 15 euro.
  Ik weet echter niet of Catrice ook Rotating mascara's heeft, want daar gaat het natuurlijk wel om! Het is logisch dat je voor zulk systeem meer zal betalen dan voor een klassiek borsteltje. Welke mascara je koopt is dan eigenlijk ook een persoonlijke keuze.

  Ik zou het in het vervolg trouwens fijn vinden mocht je je naam onder je bericht zetten, zo weet ik ten minste tegen wie ik praat.

  BeantwoordenVerwijderen